Ny Kawasaki forhandler i Roskilde - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Kawasaki forhandler i Roskilde

Jens Winther Motorcykler i Roskilde som er en af landets ældste motorcykelforretninger, udvider nu sortimentet med Kawasaki
CO
18/01-2023 kl. 09:51

Nu er det godt nyt for Kawasaki entusiasterne i det sjællandske, der fremover får endnu lettere ved at se de nyeste Kawasaki motorcykler, få serviceret deres motorcykler på et autoriseret værksted, købe originalt eftermarkedsudstyr, og sågar også købe en ny Kawasaki.
For i dag meddeler den danske Kawasaki importør i en pressemeddelelse, at Jens Winther Motorcykler er blevet tilføjet gruppen af autoriserede danske Kawasaki forhandlere.
Et tiltag der har været under forberedelse i nogen tid, og som har medført en lækker ændring i Jens Winther’s showroom.

Lækkert Kawasaki showroom
Forud for projektet har personalet hos Jens Winther Motorcykler gennem den senere tid gennemført en række kurser for at være 100% klar til kommende opgaver, og derudover er værkstedet blevet opdateret med det nødvendige udstyr til at servicere og reparere Kawasaki motorcykler.
Men for vi kunder er det fedeste nok, at udstillingslokalet er blevet lækkert tilpasset, så de nyeste Kawasaki motorcykler kan besigtiges under de bedste forhold.
Det glæder vi os til at se med egne øjne.

Sådan præsenteres Kawasaki motorcyklerne hos Jens Winther i Roskilde

Stort tillykke til både den danske Kawasaki importør Carl Andersen Motorcykler A/S, tillykke til Jens Winther Motorcykler, og ikke mindst tillykke til motorcykelentusiaster fra nær og fjern, som altså fremover også kan besigtige de nyeste Kawasaki modeller i Roskilde.

Se pressemeddelelsen fra Carl ANDERSEN MOTORCYKLER A/S – Kawasaki Danmark nedenfor.


Pressemeddelelse

Kawasaki udvider på Sjælland
Jens Winther Motorcykler I Roskilde, en af landets ældste motorcykelforretninger, udvider nu sortimentet med Kawasaki.

Når den velrenommerede forhandler i dag slår dørene op, kan kunder og besøgende nyde den
nyindrettede Kawasaki afdeling med et bredt udvalg af både motorcykler og originalt Kawasaki
udstyr.
Den danske importør, Carl Andersen Motorcykler A/S, og Jens Winther Motorcykler har nemlig indgået en forhandleraftale om, at det Japanske mærke fremover skal være en del af det allerede brede udvalg af motorcykler i forretningen.
Udover Kawasaki har Jens Winther allerede forhandling af Honda, KTM, Zero og Suzuki, så der er med andre ord meget at se på, og savle over, hos den sjællandske forhandler.

Hos den danske importør glæder man sig over samarbejdet med Jens Winther Motorcykler.
”Med forhandlingen af Kawasaki hos Jens Winther, har vi ikke alene sikret en god placering i Sjællands motorcykel centrum, men også indgået en aftale med en af landets dygtigste og mest velrenommerede forhandlere,” udtaler Marck Lauritsen, direktør for Carl Andersen Motorcykler A/S.

Jens Winther, der er administrerende direktør, har lagt stor vægt på at alle i forretningen, såvel som på værkstedet, er 100% klar til at løfte opgaven, og står godt rustet til at møde kunderne med samme ekspertise når det gælder Kawasaki, som de har på de mærker der allerede forhandles i forretningen.
Den seneste tid har personalet hos den nye Kawasaki forhandler derfor gennemgået både produkt og tekniske kurser, ligesom værkstedet nu er forsynet med viden og specialværktøj til at servicere og reparere alle Kawasaki motorcykler, uanset alder.

Vi glæder os til samarbejdet med Jens Winther Motorcykler og beslutningen skal samtidig være med til at
sikre Kawasaki’s vækststrategi for området i årene fremover, udtaler Marck Lauritsen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start