Ny Indian Scout 2. April - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Indian Scout 2. April

Den traditionsrige amerikanske motorcykelproducent teaser for verdenspremieren for den kommende 2024 nyhed med en lille video.
CO
15/03-2024 kl. 11:23

Amerikanske Indian Motorcycle der betegner sig selv som den først amerikanske motorcykelproducent, varsler nu lanceringen af en 2024 nyhed under sloganet Born from icons, ridden by legends.
Det gør amerikanerne både via en lille stump video, der kører i baggrunden på deres officielle website, med denne nyligt delte video på mærkets YouTube kanal og via opslag på sociale medier.

Nyheden der præsenteres officielt 2. April er tydeligvis en ny Indian Scout, men det er også alt vi får at vide i denne omgang.
MagaCin har ved flere lejligheder testet Indian Scout i forskellige inkarnationer, som eksempelvis da vi i 2017 kørte Harley-Davidson Forty-Eight 1200, Indian Scout og Triumph Bobber, da vi ligeledes i 2017 testede Indian Scout Sixty, og da vi i 2018 testede Indian Scout Bobber, som kunne både styre og bremse.
Indian Scout indgik faktisk også som et naturligt element, da MagaCin udsendte i 2020 var på krigsstien med en flok rigtige indianere.

Det bliver interessant at se, hvad den nye 2024 Indian Scout har at byde på.
Det må vi imidlertid afvente med en smule tålmodighed, men vi bliver heldigvis meget klogere på 2. April, hvor MagaCin naturligvis også følger denne sag til dørs.

Del med en ven

En person snakker om “Ny Indian Scout 2. April

  1. I rammer den meget godt her – i har ikke testet Indian Scout siden 2020 – der er kommet flere modeller til siden….flere test NU 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start