Ny Indian FTR Carbon får verdenspremiere 1. Maj
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Indian FTR Carbon

Modellen får verdenspremiere 1. Maj
CO
28/04-2020 kl. 20:00

Det fremgår ikke af Indian Motorcycle's hjemmeside, og producenten har heller ikke rundsendt en pressemeddelelse, så det eneste vi har at forholde os til, er en video uploadet på Youtube i dag.

Indian Motorcycle har åbenbart tænkt sig at præsentere en ny model den 1. Maj – altså om ganske få dage.

Det er i hvert fald hvad den amerikanske producent lader os forstå i videoen, hvor nyheden beskrives som en model, der er så tæt på den trefoldige VM-champ Indian FTR 750 som overhovedet muligt.

Dybest set ved vi ikke hvad det drejer sig om, men vi tør godt vove pelsen og spå, at modellen der får premiere den 1. Maj ikke er en 750'er. Vi gætter på at nyheden er en kulfiber udsmykket udgave af den velkørende og utroligt underholdende FTR 1200 vi prøvekørte i efteråret 2019. 

En mini-test hvor vi konkluderede at: Indians første bud på en gademotorcykel udenfor cruiser segmentet er faldet forbandet godt ud. Læs hvordan vi kom til den konklusion i artiklen Indian FTR 1200 R på krigsstien.

Dansk pris kender vi i sagens natur ikke endnu, og i den danske 2020 Indian prisliste finder du slet ikke Indian FTR 1200. 

Men i prisliste artiklen kan du til gengæld læse om et gevaldigt prishug i nærheden af kr. 30.000,- for de 2019 modeller af FTR 1200 der stadig er på lager.

Indian FTR 1200 er ret fed at se på, hamrende sjov at køre på, og brummer lystigt når man giver den gas.

Så vi sidder selvfølgelig klar bag skærmen, når Indian præsenterer den nye model, så vi hurtigst muligt kan holde dig opdateret.

Se videoen fra Indian Motorcycle her.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start