Ny Indian Bobber lillebror
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Indian Bobber lillebror

Med 999cc motoren vi kender fra Indian Scout Sixty
CO
09/03-2020 kl. 08:30

Den amerikanske motorcykelproducent introducerer en ny Indian Scout Bobber Sixty, som en mindre og mere økonomisk overkommelig tilføjelse i modelprogrammet.

Dermed satser Indian på at udvide Indian Bobber målgruppen, som hidtil har været henvist til storebror Indian Scout Bobber med 1133cc motor, med et alternativ udstyret med 999cc motoren vi kender fra Indian Scout Sixty.

Pressemeddelelsen fra Indian Motorcycle fortæller, at modellen er 10 kg lettere end storebror Indian Scout Bobber, og prisen – som endnu ikke er fastlagt i Danmark – tager i følge producenten også et ordentligt dyk sammenlignet med familiens større Bobber.

Derudover forlyder det, at den nye mindre Bobber uden de store sværdslag kan drosles til A2 kørekort.

Indian Motorcycle har vedhæftet billederne du kan se i billedgalleriet øverst, og der hersker ingen tvivl om, at fokus er målrettet livsstil og køreglæde fremfor detaljeorienteret teknik.

Tekniske specifikationer er ikke vedhæftet pressemeddelelsen. Men det fremgår af indholdet, at den sortlakerede motor i den nye Indian Scout Bobber Sixty yder 78 hestekræfter, og at den let håndtérbare model med lavt tyngdepunkt vil appellere til kørere, som ønsker en ondt udseende model med old-school styling til en attraktiv pris.

Og så bliver vi lige gjort opmærksom på, at der som altid er mulighed for personlig tilpasning af din egen Indian, med mere end 140 originale dele fra producentens udstyrskatalog.

Reid Wilson, Vice President of Indian Motorcycle: 

“Bringing a stripped-down, old-school Bobber at a lower price is something we’re very excited about. We’re proud to provide such a dynamic offering at a price point that makes owning an Indian Motorcycle extremely attainable to an even wider range of riders.”

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start