Ny Adventure bike fra Indian baseret på FTR 1200?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Indian Adventure i 2021?

Model baseret på FTR 1200 platformen
CO
17/12-2019 kl. 12:30

Ved dette års mc-messe EICMA nær Milano i Italien, præsenterede den amerikanske motorcykelproducent Indian den nye Indian Challenger. En slet skjult nyhed, der faktisk allerede i Juli måned kom til offfentlighedens kendskab via en privat videooptagelse. Det kan du læse mere om i artiklen Ups! Ny Indian afsløret på video.

“Glemte” Indian at fortælle om en kommende model?

Ved pressemødet fortalte speakeren efterfølgende om Scout modellens 100 års jubilæum, og mod slutningen af eventen gik repræsentanterne fra Indian i dybden med FTR 1200 modellen. Her præsenterede man ikke blot den nye FTR 1200 Rally, men fortalte endvidere lidt om FTR modellens historie, og viste det nuværende FTR 1200 lineup. Men måske “glemte” Indian bevidst eller ubevidst at fortælle og om en kommende nyhed i FTR 1200 serien?

Se MagaCin's livedækning af pressepræsentationen i videoen herunder.

FTR 1200 Adventure på programmet i 2021?

I videoen herover ser du de nuværende modeller i FTR 1200 serien, men en sandsynlig kommende Adventure model bliver slet ikke omtalt, og det skyldes måske at FTR 1200 Adventure – eller hvad den kommer til at hedde – først er tiltænkt en rolle i modelprogrammet i 2021.

Det giver god mening

Vi har tidligere prøvekørt Indian FTR 1200, var svært begejstrede og konstaterede, at Indians første bud på en gademotorcykel udenfor cruiser segmentet er faldet forbandet godt ud. Det kan du læse mere om i mini-testen Indian FTR 1200 R på krigsstien.

Ingen kan være i tvivl om Adventure segmentets store succes på markedet, så det giver god mening, hvis Indian Motorcycle udnytter FTR 1200 platformen og tilføjer en Adventure model.

Internt dokument angiveligt lækket

Skærmbilledet herunder af hvad der angiveligt er et lækket internt dokument, viser modelnavnet FTR 1200 Adventure med betegnelsen MY 2021 – Model Year 2021 – yderst til højre.

Se det fulde skærmdump i billedgalleriet øverst.

Bemærk at modellerne under “Apollo” navnet – hvilket er Indians interne lingo for FTR 1200 udviklingsprogram – er udstyret med en motor der betegnes som en vandkølet V-twin på 1203cc med 120 hk, og at både 5 og 6 trins gearkasser er beskrevet.

Mere end kraftige indikationer på at en FTR 1200 Adventure venter lige rundt om hjørnet, medmindre billedet i virkeligheden stammer fra en spøgefuld sjæl med gode evner udi photoshop.

Men vi tror på billedets autencitet og mener stadig, at det giver god mening for Indian Motorcycle, at gøre sin entre på markedet for Adventure bikes.

Specielt når modellen angiveligt baseres på den velkørende FTR 1200.

Lidt spændende om spekulationerne vedrørende en kommende FTR 1200 Adventure med langslaget affjedring snart sætter fut under kedlerne på rygtebørsen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start