Ny Honda VFR om 1 dag og 5 timer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Honda VFR om 1 dag og 5 timer

Modellen ventes i DK ved årsskiftet
CO
07/10-2009 kl. 07:00

Der har siden de første forlydender, verseret mange rygter vedrørende Honda’s nye V4 modeller.

Ivrige potentielle danske kunder har gættet på priser, motorydelse og leveringsstatus, og det er nu lykkedes Magacin at tilvejebringe de første bekræftede fakta.

Den længe ventede Honda V4 kan i Danmark købes fra årsskiftet, og prisen vil læne sig mere end kraftigt op ad eksempelvis BMW’s luksus tourer K1300GT.

Hvis dette er den rette nytårsgave, så skal købere altså forvente at lange lige knap 300.000 over disken for modellen, hvor farvevalget i første omgang er begrænset til rød.

Rygtebørsen har nævnt en motorydelse på 160hk, men ifølge pålidelige kilder slår dette tal ikke til.

Vi drister os ikke til at gætte på ydelsen, men afventer i stedet de reelle specifikationer.

Yderligere information her, men er først aktiv om 1 dag og 5 timer.: http://www.newvfr.com

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny Honda VFR om 1 dag og 5 timer

  1. Den ser virkeligt godt ud.. men for fanden da 300K er for meget for min smag 🙁

  2. Jack- du har snakket med alle så ? hvis en Harley Davidson er alles drøm hvorfor er der så nogle der køber en BMW til 400.000 eller en Honda Goldwing til 500.000+ ?- de kunne jo bare købe en Harley for de samme penge

  3. Jeg må jo give Jack ret. Og dermed også sagt, at det er en gåde på linje med Mona Lisas smil, at nogen køber BMW og GW'er når de for de samme penge kan købe en rigtig MC. Men sådan er der jo så meget 😉

  4. Tjah, modsat Jack og OlieOlsen, så er vi jo nogen der foretrækker MC'er, som rent faktisk kan både styre og bremse. Hvis jeg nogensinde blev overtalt til at køre på en cruiser igen, blev det nok ikke lige en Havelåge Davidsen, næh, så blev det nok en….vent lidt….jeg kan s'gu ikke lige kommme på nogen…lige et øjeblik….nej, glem det!

Skriv et svar

Giver børn en ny start