Ny Honda Africa Twin teaser - ser vi den i morgen?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Honda Africa Twin teaser

Ser vi to nye Africa Twin i morgen?
CO
22/09-2019 kl. 21:00

Den japanske motorcykelproducent Honda, frigav i Juli måned en lille appetitvækkende video under titlen True Adventure, og det krævede ikke den vilde fantasi, at byde ind med et gæt på hvilken kommende model det drejede sig om.

I artiklen Teaser video for ny Africa Twin?, kan du både se den første teaser-video, og læse lidt om hvad rygtebørsen har at sige om nyheden. I artiklen fra Juni måned gættede vi til allersidst på, at det ikke var den eneste og/eller sidste teaser-video Honda havde på tapetet, og det skulle vise sig at holde stik.

Grundet travlhed på kontoret har vi desværre ikke haft tid til at følge op på emnet før nu, men bedre sent end aldrig.

Honda frigav for en lille uges tid siden endnu en teaser-video med titlen True Adventure is calling, og i denne video ser du et ikke blot et par forlygter tændes i dunkle omgivelser, men også et Africa Twin logo der lige pludselig deler sig i to.

Se videoen herunder.

Som du så i videoen deles Africa Twin logoet i to, hvor baggrunden på det ene logo er et stiliseret omrids af Afrika.

Udenlandske medier beretter at logoet med afrikansk baggrund pryder en Adventure Sport udgave, og at det mere enkle logo tilhører basis versionen.

Dit bud er lige så godt som vores, men det kunne da være sjovt hvis det ene logo tilhørte storebroderen hvis motor efter al sandsynlighed er vokset til 1080cc, og det andet logo var tilegnet en frisk nyudviklet lillebror, som rygtebørsen i den seneste tid er gået helt amok over.

Jo, jo… vi er lidt sent ude med den seneste video fra Honda, men set med positive øjne, så behøver du ikke vente længere end til i morgen for at blive klogere. Mod videoens slutning ses nemlig datoen 23. September 2019, så pinen skal ikke trækkes i en uendelighed, førend vi får yderligere information.

Husk nu at kigge indenfor her på siden med jævne mellemrum, hvor vi naturligvis holder dig opdateret straks der er nyt i sagen. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start