Ny europæisk Royal Enfield klub - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny europæisk Royal Enfield klub

Royal Enfield Riders Club of Europe
Steffen Olesen
08/02-2021 kl. 05:30

Om det er med et glimt i øjet eller blot en tilfældighed, at et nyt europæisk fællesskab for alle interesserede, ejere eller tilhængere af Royal Enfield motorcykler åbner 1. April ved vi ikke.
Men det er et faktum, at Royal Enfield på netop den dato officielt lancerer Royal Enfield Riders Club of Europe.

Arun Gopal, Head of Business Markets EMEA udtaler i introduktionen til den nye klub, at man glæder sig til at skrive det næste kapitel i Royal Enfields historie, som den nye Riders Club of Europe er en integreret del af.

Medlemsfordele
Medlemmer af den europæiske Royal Enfield klub vil fremover kunne holde sig orienteret om officielle Royal Enfield arrangementer, fælleskørsel og andre aktiviteter på klubbens hjemmeside.
Klubbens medlemmer vil derudover få særbehandling ved udvalgte events samt ved mærkets aktiviteter over hele Europa.
Medlemmerne vil også få mulighed for at se nye modeller inden de officielt præsenteres, og derudover få direkte adgang til aktiviteter arrangeret af Royal Enfield’s nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Gratis medlemskab
Det koster ikke noget at melde sig ind i Royal Enfield Riders Club of Europe, medlemskab er gratis det første år, og alle nye medlemmer vil som et festligt indslag modtage en velkomstgave.
Alle nuværende Royal Enfield ejere kan bestille gratis medlemskab forud for den officielle åbning via Riders Club of Europe Portal på Royal Enfield’s europæiske websites.
Nye ejere af Royal Enfield motorcykler købt ved en autoriseret forhandler tilbydes få muligheden for at melde sig ind i klubben i forbindelse med købet.

Du kan læse mere om den nye Royal Enfield Riders Club of Europe og bestille dit gratis medlemskab her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start