Ny elscooter fra...Ducati?
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny elscooter fra…Ducati?

Special Edition elscooter, som får spekulationerne i gang
Mathias B. Høj
09/05-2019 kl. 06:00

Det var måske ikke lige på den her måde vi havde forventet at se Ducatis indtræden i elektrificeringen af tohjulere. En hidsig motorcykel med led acceleration og et dristigt design kunne være en værdig måde at gøre det på. Lidt samme strategi som Harley-Davidson har brugt med deres LiveWire.

Men nu har Ducati indgået et samarbejde med kinesiske Vmoto, som også står bag elmotorcyklen Super SOCO (i ved, den hvor passagererne ligner skabagtige teenagere), hvor produktlinjen af CUx elscootere snart suppleres af en Special Edition Ducati.

Så strengt taget er det en scooter fra Vmoto med et Ducatimærke. Men ikke desto mindre vil den i beskuerens øjne være en Ducatiscooter.

Scooteren kommer med et udskifteligt 32AH litiumbatteri, som skulle give en rækkevidde på 75 km. I en hurtiglader kan batteriet oplades igen på 3,5 timer, men batteriet kan tages ud med et snuptag og udskiftes med et andet. Motoren (fra Bosch) er på 2700 watt, og skulle ifølge producenten give hurtig acceleration og godt moment. Vanlige brugere af Ducatimotorcykler vil nok være knap så imponerede.

Vmoto er i øvrigt også leverandør til Ducati, så produktion af kommende elektriske Ducatimodeller vil måske også blive samlet på samme fabrik. Claudio Domenicali har allerede meldt ud at fremtiden er elektrisk, så det er kun et spørgsmål om tid før den første “Electrigale” melder sin ankomst.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start