Elmotorcyklen Super Soco vil være prisbasker
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny elmotorcykel vil være prisbasker

Super Soco elmotorcyklen er som skabt til bypendlere
Mathias B. Høj
18/08-2017 kl. 07:48

Lad det være sagt med det samme: det er ikke en performance-motorcykel. Britiske Super Soco er skabt til pendling på kortere afstand, typisk i byer, og til en pris, så den kan konkurrere med benzindrevne scootere. Og med fokus på praktisk anvendelighed, så den eksempelvis kan oplades i en stikkontakt.

Den har et udtageligt lithiumbatteri med 60V/26Ah og en navmonteret Boschmotor på 1200W, der kan yde 120 Nm. Med motoren i navet er det muligt at spare kæden – og dermed tid til vedligeholdelse – væk. Navmonteret motor ses ofte ved eltrædecykler, men sjældent ved elmotorcykler.

Maxhastigheden er uimponerende 45 km/t og opladningstiden angives til 7-8 timer. Så det er tydeligt, at den navnlig er skabt til bypendling i større byer med myldretidstrafik. Batteriet kan som nævnt tages ud og med ind til en stikkontakt. Muligheden for at oplade ved almindelig stikkontakt gør, at den er klar til kørsel efter endt arbejdsdag.

LED forlygterne kunne antyde en vis forkærlighed for KTM blandt designerne. Fodhvilerne er justerbare i tre positioner og affjedringen er ifølge producenten sportslig, med upside-down forgaffel. Og naturligvis en tyverialarm, for det tyveriplagede britiske marked.

Prisen i England er 2349 £, hvilket svarer nogenlunde til 19.150 kr.

Super Soco er desværre ikke tilgængelig på det danske marked. Men vi følger naturligvis sagen, da den til den rette pris bestemt kunne være interessant til danske bypendlere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start