Ny ellert slår rekorderne - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny ellert slår rekorderne

Ultra transportabel og helt nytænkt
Tommy Rønn
26/12-2010 kl. 12:30

Samlet vægt på kun godt 10kg og en sammenklappet størrelse der gør YikeBike eksakt så lille som en stor dokumentmappe, gør denne nye elmaskine helt speciel.

Også konstruktionen er speciel. Her sidder styret ikke foran føreren men under bagen, og baghjulet er mikro. Var der nogen der tænkte gammeldags væltepeter? Alligevel er den udstyret med sikkerhedsfremmende blokeringsfrie bremsere.

YikeBike magter næsten 25 km/t og tilbagelægger 10 km på en opladning. Altså nok til mange pendlere i urbanmiljøet. Når arbejdspladsen er nået, tager man bare YikeBike under armen og oplader den under skrivebordet.

Desværre koster YikeBike næsten 25.000 kr. hvilket nok skræmmer flertallet væk, men det er ikke meget mere end de benzinslugende knallerter, og YikeBike vil aldrig have de dyre benzindråber.

Navnet er lidt sjovt. Da konstruktørene kørte de første testure på maskinen, råbte flere Yikes efter denne nye tohjuler. Yikes betyder ad på dansk. Dette udtryk blev straks brugt humoristisk og derfor hedder maskinen nu YikeBike.

Du kan læse meget mere om YikeBike her: http://www.yikebike.com

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny ellert slår rekorderne

  1. Yikes betyder ikke ad, men er et udråb som hvis der fx kører noget forbi, der ser lidt farligt ud at køre på hehe

  2. Det ser ud til, at den er beklædt med kulfiber. Hvis det er rigtigt, forstår man jo godt, at prisen er i den høje ende.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start