Ny eksklusiv svinedyr MV Agusta - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny eksklusiv svinedyr MV Agusta

2021 MV Agusta Rush 1000
Steffen Olesen
21/05-2021 kl. 14:26

Så er der spændende nyt for de inkarnerede MV Agusta tilhængere, som er vilde med eksklusivitet og mange hestekræfter.
For den italienske motorcykelproducent har netop lanceret 2021 MV Agusta Rush 1000 med nøgletallene 208 hk, >300 km/t, og en opgivet tør vægt på 186 kg.
Modellen produceres som du kan se i MV Agusta’s opslag på sociale medier i et begrænset oplag på 300 eksemplarer.

Lancering af 2021 nyheden foregår naturligvis ikke blot via sociale medier, for MV Agusta har selvfølgelig også i takt med tidens trend delt en video med nyheden.
Og modellen der slår sig løs i videoen nedenunder ser såmænd ikke helt tosset ud.

Den eksklusive model med stinkende stærk firecylindret 998cc rækkemotor er prissat til € 38.800 på MV Agusta’s hjemmeside, der naturligvis også til lejligheden er opdateret med alle relevante informationer om 2021 nyheden, hvor du også finder modellens tekniske specifikationer.
Prisen for 2021 MV Agusta Rush 1000 i Euro svarer efter aktuel valutakurs i skrivende stund til Dkr. 288.489,97 og så skal der tillægges en ikke ubetydelig dansk afgift.

Overdynget i lækre komponenter
Men så er modellen også udstyret med alt i godter og lækre komponenter lige fra den mest moderne elektronik over elektronisk reguleret affjedring fra svenske Öhlins til bremser fra italienske Brembo… naturligvis med Stylema bremsecalipere forrest.
En lækker nyhed fra MV Agusta der får tænderne til at løbe i vand, men nok ikke en motorcykel vi kommer til at se ret mange af på dansk asfalt.
Men vi kan da i det mindste nyde billederne i det omfangsrige billedgalleri øverst, og drømme er heldigvis stadig gratis.
Få et hurtigt overblik over 2021 nyhedens features i PDF’en lige nedenunder.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start