Ny futuristisk BMW luksusscooter præsenteret på EICMA
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny BMW luksusscooter

BMW C 400 X med skarpt design og højt teknologisk niveau
Mathias B. Høj
21/11-2017 kl. 12:44

Scootere med motorer over 50 cc ser vi ikke meget til i Danmark. Der er ikke samme scooterkultur som længere syd for grænsen. Så det må være Sydeuropa BMW har kigget på, da de bestemte sig for at introducere den nye C 400 X – en mellemstørrelse scooter i premiumklassen.

BMW betoner selv den nye scooters underholdende køreegenskaber og anvendelighed i bymiljøet. C 400 X's kraftværk er en encylindret 350 cc motor med en ydelse på 34 hk og CVT-gear. Svingarmen er specielt designet til at mindske uønskede vibrationer – og dermed øge komforten. For at det hele ikke skal gå op i hjulspind på den regnvåde stenbro, er C 400 X udstyret med  Automatic Stability Control (ASC) – og ABS når hastigheden skal ned igen.

Belysningen er af LED typen og informationsdisplayet med navigation er en 6,5 tommers TFT-skærm, der betjenes af en jog-shuttle ved håndtaget. Der er også mulighed for at lytte til musik undervejs, ved hjælp af opkobling til smartphone.

Som scootere er flest, er det praktiske aspekt også prioriteret højt. Således skulle den justerbare vindskærm være ekstra effektiv og “bagagerummet” under sæderne kan indeholde to hjelme.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start