Ny billig miljøvenlig Hayabusa - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny billig miljøvenlig Hayabusa

Men du skal selv samle modellen
CO
27/02-2024 kl. 06:06

Er du på udkig efter en ny Suzuki Hayabusa til samlingen, som ikke efterlader et gabende hul i privatøkonomien, eller blot er på jagt efter lidt hyggelige sysler til de endnu ikke helt lyse aftener, så er denne model måske noget for dig.

En såkaldt Kigumi Hayabusa, der er udført i kinesisk krydsfiner, og som en art tredimensionelt samlesæt eller puslespil samles uden brug af saks, hobbykniv, lim eller andre klæbemidler.

De nummererede dele trykkes ud af de leverede ark, hvorefter den miljøvenlige FSC-certificerede model samles uden brug af andet end snilde og fingerfærdighed.
Så i dette tilfælde slipper hjemmemekanikeren for olierede fingre.

Størrelsen på den færdigsamlede Hayabusa opgives til B58 x H78 x D146,8mm, så den udover minimal miljømæssig belastning også er velsignet med et begrænset pladsmæssigt fodaftryk.

Modellen kan købes på Auto Rimessa Webshop og koster 3.080 japanske Yen, der efter aktuel valutakurs i skrivende stund svarer til kr. 141,06.

Der må dog påregnes lidt tid til forsendelse af pakken, så det er langt fra sikkert, at modellen er færdigsamlet og klar til den nært forestående sæson.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start