Ny Aprilia afsløres 7. September - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Aprilia afsløres 7. September

Her er angiveligt beviset på, at man kan blive forelsket i en blind date.
CO
01/09-2023 kl. 13:38

I 2024 nyheder som med sikkerhed præsenteres i September kunne du læse om nye modeller, der med sikkerhed præsenteres officielt i September 2023.
Men i samme artikel gjorde vi også opmærksom på, at det giver det meget god mening, at kigge indenfor på MagaCin med jævne mellemrum.

For det er nemlig ikke alle motorcykelproducenter, som lang tid i forvejen oplyser om lanceringen af nye modeller, og nu er der nyt fra italienske Aprilia, som annoncerer præsentationen af en ny model 7. September, med et ikke specielt afslørende dunkelt billede i opslag på sociale medier.

Aprilia holder kortene tæt til kroppen vedrørende hvilken model det drejer sig om, men fremsætter blot en påstand om, at den er beviset på, at man kan blive forelsket i en blind date.

Aprilia RS 440
I begyndelsen af året kunne du her på MagaCin læse om en ny kåbeklædt Aprilia RS 440 i Ny Aprilia RS 440 under udvikling?, og et lille halvt års tid senere kunne modellen ses på spionbilleder i selskab med en kommende ny Moto Guzzi Stelvio.

Billederne kan ses i artiklen Ny Aprilia RS440 spottet igen, hvor vi påpegede, at intet endnu var officielt, og at vi reelt kun havde det uofficielle billedmateriale at forholde os til.

Udenlandske medier spekulerede dengang i, at Aprilia snart ville komme på banen med enten lidt teasere eller måske endda en officiel digital præsentation af modellen, og derefter en fysisk lancering i forbindelse med efterårets store mc-messe EICMA i Italien.
Og MagaCin’s skribent rundede da også ovennævnte artikel af med et postulat om, at vi sagtens kunne få en lille sportslig Aprilia RS’er at se inden for en relativt kort tidshorisont.

Der er naturligvis ingen garanti for, at nyheden Aprilia nu har teaset for er den forventede Aprilia RS 440, men der er til gengæld heller ikke nogen, som påstår det modsatte.
Den sag bliver vi heldigvis meget klogere på allerede torsdag i næste uge, hvor MagaCin naturligvis som altid følger sagen til dørs.

MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Bliv abonnent og få ubegrænset adgang til alle nyheder, tests, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start