16 årige kan køre MC, Justitsministeriet bekræfter lovligheden
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nu skal 16 årige køre MC

Justitsministeriet bekræfter lovligheden
Tommy Rønn
25/06-2013 kl. 14:00

En af vores læsere har spurgt justitsministeriet om en 16 årig dansker kan køre på 125 ccm motorcykel i Danmark. Endelig, efter kun 6 måneders ventetid fra det tunge bureaukrati, er svaret kommet.

JA, en 16 årig må køre 125 ccm motorcykel i Danmark.

Hans Møller Pedersen har en 16 årig søn, som har erhvervet sig et A1 kørekort i Tyskland. Justitsministeriet informerer at 16 årige kan køre på 125 ccm motorcykel, helt lovligt i Danmark.

Se Hans Møller Pedersen´s spørgsmål til det danske politi, samt justitsministeriet på billede #2. Læs svaret fra justitsministeriet på billede #3.

Til dem på 16 der vil køre motorcykel. Flyt adressen til udlandet, tag kørekort, og flyt så hjem igen. Så er Danmark åben som motorcykelland.

Velvidende at der allerede nu bor ca. 50.000 danske i Malmø, samt 60-70.000 danskere i Flensburg/Hamburg området, har mange unge allerede muligheden.

Del med en ven

0 personer snakker om “Nu skal 16 årige køre MC

  1. Det er tankevækkende ,at MagaCin.dk vedbliver at undlade at oreintere om deres viden om, at man skal have sædvanlig bopæl i det pågældende land i mindst 185 dage før man kan tage kørekort i landet. Det er altså ikke "bare at flytte adresse"

  2. DKU det er ukorrekt. Min ven arbejdede og boede i Belgien 2 mdr for to år siden og tog MC kort der og det bruger han stadig fuld lovlig i danmark.

Skriv et svar

Giver børn en ny start