Nu kommer vinduesviskeren til din hjelm
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nu kommer vinduesviskeren til din hjelm

Ny og kompakt løsning fra Wipey
Mathias B. Høj
27/04-2019 kl. 07:27

Du har sikkert hørt ikke-motorcyklister joke med det allerede: “høhø, ville det ikke være rart med vinduesviskere på hjelmen når det regner?” Og jo. Det ville det. 

For selvom det er lækrest at køre på solskinsrige dage, kan langture og pendling gøre det nødvendigt at fjerne vand fra visiret med handskerne. Eller man kan prøve med forskellig coating, som aldrig rigtig virker.

Men nu har Slovenske Wipey taget udfordringen op og designet en let og kompakt batteridrevet visker, som klikkes på det øverste af visiret. Det går tilmed så hurtigt, at det virker realistisk at man ville gide bruge det.

Aggregatet betjenes med en enkelt knap. Et tryk og Wipey kører en enkelt gang. Tryk længere tid og Wipey kører med et givet interval, som kan reguleres med efterfølgende korte tryk. Gadgetnørder kan tilkøbe fjernbetjening til montering ved motorcyklens styr.

Wipey angiver at det udskiftelige batteri rækker fra tre timers drift med fuld skrue (tænk skybrud, som på musikfestivaller) til tolv timer med lav viskefrekvens (let sommerregn).

Wipey er desværre ikke i produktion endnu, men kommer det, hvis der på deres Kickstarter-kampagne bliver indsamlet tilstrækkelig mange midler. Du kan se mere om produktet og kampagnen på Wipeys hjemmeside her.

En oplagt kundegruppe kunne være motorcykelbetjente, som har den blandede fornøjelse at skulle køre i al slags vejr. 

Se præsentationsvideoen her (advarsel: larmende baggrundsmusik):

Den teknologiske udvikling som gør det muligt at formindske komponenter, er for alvor slået igennem på hjelmmarkedet i de seneste år. Smarthjelmen med heads-up display er lige om hjørnet, hvor også de store hjelmproducenter er ved at opgradere gadgetværdien. Nogle producenters hjelme præsenterer så meget information at det virker overvældende. Og optimistiske virksomheder forsøger sig også med indbygget air condition.

Vinduesvisker til hjelme er naturligvis også forsøgt før, men Wipey har en fordel i sin beskedne størrelse og nemme montering. I modsætning tidligere forsøg, som eksempelvis denne klodsede kinesiske løsning.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start