Nu kommer Hybrid-motorcyklen med 230 hestekræfter
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nu kommer Hybrid-motorcyklen

230hk og forbindelse til skyen
Steffen Olesen
08/06-2019 kl. 08:12

Druid Sorcerer Hybrid og Druid Sorcerer XEV.

Det er navnene på de to motorcykler det nystartede californiske firma Druid Motorcycles – grundlagt af den luftfarts-interesserede Milan Svoboda – har annonceret at man fra Maj måned i indeværende år kan forudbestille.

Milan Svoboda er ikke blot krigsveteran og tidligere biavler, men også selvlært fly-ingeniør med mere end 20 års erfaring, og han har sin helt egen vision for fremtidens motorcykel.

Begge motorcykler fra Druid Motorcycles produceres med den seneste topmoderne teknologi og filosofi, hvor stellene med justérbar geometri er 3D printet, og motorcyklernes AI (kunstige intelligens) er i forbindelse med skyen.

Druid Sorcerer XEV er en rent el-drevet motorcykel med 150 hestekræfter, og er som sådan ikke grænseoverskridende nyt. Druid Sorcerer Hybrid derimod, er en såkaldt hybrid motorcykel, og den type motorcykler kan man vist ikke sige oversvømmer markedet.

Druid Sorcerer Hybrid er udstyret med et 14kWh batteri, hvor elmotoren i samarbejde med en tocylindret forbrændingsmotor yder ikke mindre end 230 hestekræfter.

I skrivende stund er der ikke mange detaljer på bordet, men en hybrid motorcykel lyder bestemt interessant.

Det er alt andet lige hurtigere at fylde en benzintank, end at oplade et batteri til fuld kapacitet.

Spændende nyt som vi glæder os til at høre mere om, når producenten er leveringsdygtig i detaljer, og vi holder dig naturligvis løbende opdateret.

Alternativt kan du kigge forbi firmaets hjemmeside, og selv holde dig opdateret på hvorledes projektet skrider frem.

Se Druid Sorcerer XEV og Druid Sorcerer Hybrid på firmaets hjemmeside.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start