Nu kan du købe ægte MotoGP racere - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nu kan du købe ægte MotoGP racere

Prisen er € 288.000,- og KTM vil selv udvælge køberne
Steffen Olesen
31/07-2020 kl. 09:00

Går du rundt med en drøm om at eje din helt egen vaskeægte MotoGP racer, men gik glip af muligheden da Ducati i 2018 solgte 6 stk. GP17 racere, så har du nu en helt unik chance hos en anden europæisk producent.
Men selv om du har de € 288.000 på kistebunden der skal lempes over disken, så skal du altså lige godkendes først, inden du får lov til at købe en af de to 2019 MOTOGP™ KTM RC16S der udbydes til salg, og leveres klar til seriøse banedage.

KTM udvælger køberne
For KTM forbeholder sig nemlig ret til at oprette en liste over interesserede, før de to heldige købere udvælges.
Det fremgår af pressemeddelelsen fra KTM, hvor østrigerne også fortæller, at der udover MotoGP raceren er en komplet Pol Espargaro læderdragt, en signeret race styrthjelm, samt en VIP Event Pack til en valgfri weekend i 2021 inkluderet i pakken.
Med VIP Event Pack får du en tur bag scenen, og får lov til at hilse på holdets MotoGP kørere, imens du er iklædt komplet Red Bull KTM Factory Racing Team beklædning.

Men det mest interessante er nok raceren, som Pol Espargaro kvalificerede sig på i forreste række på Misano, og otte gange kørte top 10 placeringer hjem på i 2019. Det rakte til 100 FIM World Championship point.
Så KTM raceren burde også kunne nappe en startplacering i forreste række på diverse trackdays for vi almindelige dødelige.

Vilde specifikationer
Det siger sig selv, at sådan en vaskeægte MotoGP racer ikke blot har en mere end hæderlig ydelse – samt en lav vægt på blot 157kg – men også er udstyret med de aller fineste komponenter.
Motoren opgives til at være en 1000cc V4 med pneumatiske ventiler, som yder mere end 265 hestekræfter, ringer ud v. 18.500 omdr., og har en topfart på over 340 km/t. Modellen er selvfølgelig udstyret med ride-by-wire-, justerbar motorbremse, Quickshifter, Traction Control, Wheelie Control og en hulens masse andre elektroniske hjælpemidler. Gearkassen er naturligvis også med seamless-shift.
Benzintanken rummer 22 liter, modellen er udstyret med Akrapovic udstødning, den fuldt justérbare affjedring er fra WP, bremserne fra Brembo, og du får både 320mm og 340mm kulfiber bremseskiver med i handlen.
Michelin trædepoterne er monteret på smedede magnesium fælge.

€ 288.000 plus moms
Det var de tekniske data KTM havde valgt at stille til rådighed. Vi gætter på, at der også bliver mulighed for en grundig instruktion i brugen af den perfekte baneged.
Hovsa… det havde vi nær glemt. Inden du stiller dig op i køen som interesseret – og eventuelt udvælges som en af to heldige købere – så find lige det vandkølede dankort frem.
For de € 288.000 er altså plus moms.
Måske ikke den vigtigste information for alle der melder sig som interesserede via [email protected] , men nogle vil måske sætte pris på netop den detalje.

Giver du en tur?
Hvis du bliver den heldige ejer af en eller begge disse ægte MotoGP racere, så giv os endelig et praj. For vi stiller os gerne til rådighed ved en test på racerbane.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start