Nu kan du hyggesnakke med din Kawasaki - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nu kan du hyggesnakke med din Kawasaki

2021 Kawasaki Z H2 SE - ZX-10R og ZX-10RR
Steffen Olesen
23/11-2020 kl. 17:44

Teknologiske landvindinger finder vej til nutidens motorcykler i stor stil.
Det faktum underbygges af et nyt tiltag fra Kawasaki, der i forbindelse med dagens præsentation af en række 2021 nyheder fortæller, at du fremover via den installerede Rideology app på din mobiltelefon kan føre en samtale med din Kawasaki.
Det kan du se i den halve times video længere nede i artiklen, der også handler om producentens hybridteknologiske fremtidsvisioner og den firehjulede selvkørende Kawasaki Mule Pro-FXT.
Men der er heldigvis også motorcykler på programmet i dagens video.

Fremover kan du hyggesnakke med din Kawasaki under kørslen

Nye KLX, ny Z H2SE og nye ZX-10’ere
Dagens video handler nemlig ikke kun om hvad den fagre nye verden bringer af moderne teknologi, for i dag introducerer Kawasaki også udbygningen af KLX programmet samt den nye Kawasaki Z H2 SE med blandt andet elektronisk reguleret Skyhook affjedring og lækre bremsekomponenter fra italienske Brembo.
Men de gode nyheder stopper ikke her, for som rosinen i pølseenden stifter vi i dag også bekendtskab med 2021 udgaverne af de aerodynamisk optimerede Kawasaki Ninja ZX-10R og ZX-10RR, der begge er spækket med teknologi fra World Superbike.
Bemærk de integrerede winglets foran, som giver 17% mere downforce end på 2020 udgaven, den nye “race-ready” oliekøler, motoren der blandt andet har fået nye letvægtsstempler, og at maskinen nu spinner med ekstra 100 omdr. min.
Se videoen nedenunder, and Let the Good times Roll.

En foreløbig kort introduktion til dagens 2021 nyheder fra Kawasaki, som vi ser frem til at følge op på snarest muligt med uddybende teknisk information og lækre billeder.

Kære Kawasaki… gerne med flere modelspecifikke videoer.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start