TMP præsenterer Vespa på landets største mc udstilling
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nostalgien sælger de nye Vespa’er

Scootere på fremmarch. Vespa har fået en renæssance i 2015
Gudrun Andreasen
03/03-2015 kl. 07:37

Mange kiggede med nostalgiske øjne på de tre Vespa scootere, der var udstillet på Thomas Møller Pedersens stand på Danmarks Motorcykeludstilling 2015 i weekenden, for mange af de ældre besøgende havde selv kørt Vespa i tidernes morgen. 

Nu har scooterne fået en renæssance. De ser ud som de gamle fra 60’erne og 70’erne, men meget er ændret. – Indeni er den nye Vespa en helt anden scooter. Motoren udnytter langt bedre benzin med den direkte indsprøjtning og kører op til 48 km på literen. Gear og kobling er forsvundet fra rattet, og hjulene er blevet større. Nogle modeller har ABS-bremser, og så er problemet med de små hjul helt elimineret. Vespa’en anno 2015 har helt fantastiske køreegenskaber, siger Michael Møller Pedersen. – Vi har solgt Vespa scootere de seneste to og et halvt år, men det er nu, salget rykker. Vi solgte mange i 2014, og jeg forventer i 2015 at sælge 200 – 400. 

Vi har de seneste uger solgt mange Vespa’er til kendisser, og det er udelukkende nostalgien, de er gået efter. Det er blevet meget in i København at køre Vespa. Det vil brede sig, men det vil fortrinsvis være byfolk fra de større byer, vi vil se som Vespa-kørere, lyder forventningen hos Thomas Møller Pedersen, der er hjemmehørende på Mors.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start