Norton får £20 mio. økonomisk saltvandsindsprøjtning
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Norton får økonomisk saltvandsindsprøjtning

Aftale med Japan til værdi af £20 mio
CO
18/01-2019 kl. 17:35

Brexit er et af tidens helt store samtaleemner, og med uvisheden om hvad fremtiden bringer for firmaer baseret i England, er der gode nyheder fra den engelske motorcykelproducent Norton.

Under et besøg hos Theresa May i London d. 10 Januar, meddelte den japanske premierminister Shinzo Abe, at Japan og England har indgået en række handelsaftaler til en værdi af £200 mio. Et af punkterne er en eksportaftale til en værdi af £20 mio indgået med Norton Motorcycle Company, der blandt andet betyder at Norton Motorcycle Company over de næste 5 år skal levere 1000 stk. motorcykler til japanske kunder.

Norton Motorcycle Company eksporterer 80% af produktionen, men da 83 % af motorcyklernes komponenter produceres inden for landets grænser, regner man med at aftalen vil skabe mindst 200 nye jobs i England.
Noget af den økonomiske saltvandsindsprøjtning skal angiveligt gå til opgradering af de eksisterende produktionsfaciliteter, så det bliver spændende at se om der nu for alvor kommer fart på fabrikkens samlebånd.

Norton har medvind i medierne for tiden, efter præsentationen af de nye Atlas 650 og Superlight modeller, offentliggørelsen af at John McGuinness kører Isle of Man på Norton Superlight i 2019 … og da helt specielt efter kunderne er begyndt at modtage de første eksemplarer af modellen Norton V4SS.

Vi ønsker Norton tillykke med saltvandsindsprøjtningen, ønsker de første modtagere af Norton V4SS tillykke med deres nye motorcykler, krydser fingre for en mulighed for snart at prøvekøre nogle af de nye modeller, og glæder os til at se hvad John McGuinness kan opnå på en Norton Superlight ved årets Isle of Man.

Læs mere om den store handelsaftale her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start