Nogen har gang i salget - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nogen har gang i salget

Brugt sælger bedre end nyt
Tommy Rønn
13/05-2010 kl. 15:00

Trods en tilbagegang i nysalget, har flere motorcykelforhandlere solgt bedre i år end sidste år.

Nye sælger altså skidt. Kun BMW fremviser en målbar fremgang i 2010 nysalget. Alle andre mærker holder status quo eller går tilbage i salgstal, sammenlignet med 2009.

Med brugte maskiner går det meget bedre. Xpedit i Ølgod melder om ca. 20% fremgang i 2010. Hele 170 maskiner, brugte og nye, har Xpedit sendt ud af butikken. Xpedit er uden tvivl den bedst sælgende forhandler i 2010.

Også Friis MC i Horsens fortæller at salget ikke er så ringe endda. Med over 70 solgte maskiner må de nødvendigvis også trække på smilebåndet.

Samme historie hører vi også fra Rydbergs MC og Frankies MC Center. Vi har ikke spurgt andre.

Men ens for alle er det, at det nu er brugtsalget der driver butikkerne, og ikke nysalget. Godt for forhandlerne, men skidt for importørene.

Der sælges altså stadig mange motorcykler, men nu er det de brugte der sælges.

Del med en ven

0 personer snakker om “Nogen har gang i salget

  1. Nu har importørerne også valgt, at bekæmpe diverse finanskriser ved, nærmest, at gå i flyverskjul!

    Biler ( og lidt mc ) i Bella blev fravalgt. Lastbil og mc stævnet på Vandel ( Trucker & Rocker? ) blev aflyst for motorcyklernes vedkommende. Hvorfor? Importørerne valgte at blive hjemme, læse tidligere salgstal og pille lidt ved sig selv!

    De har fuldstændig glemt, hvad de fleste landmænd betragter som sund fornuft, nemlig at der skal såes og gødes, før der kan høstes!

Skriv et svar

Giver børn en ny start