Video: Elektrisk Grom med 50 vilde heste
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nogen har bygget en elektrisk Grom

Ligner en produktionsmodel
Steffen F. Olesen
21/07-2019 kl. 04:00

Du kunne i går her på siden læse om Doug, der på sin modificerede Honda Grom indledte en 30.000 miles lang rejse fra Alaska til Argentina. Men Doug er ikke den eneste der har besluttet sig for at lave løjer på sådan en Grom-fætter.

Gutterne fra Electrobraap synes nemlig at det ville være en helt fantastisk idé, at bygge en noget mere kraftfuld motor over på en Honda Grom.

En standard Grom behøver ikke mere end sine omkring 10 hestekræfter, for at bringe et smil frem på selv den mest erfarne motorcyklists læber. Men denne Grom levere altså i omegnen af, og hold nu fast… 50 hestekræfter! Og som du nok kan gætte, betyder det at denne lille djævel gerne vil frem i flokken, og den er i stand til at løfte næsehjulet udelukkende ved hjælp af gashåndtaget.

Tosserne fra Electrobraap har da også haft deres sag for under ombygningen, for den elektriske motor stammer nemlig fra en Alta Motors Redshift. Altså en maskine der er udviklet til det formål, at kunne konkurrere med benzindrevne motocross maskiner – og nu ligger motoren i en Grom!

Det er altså lykkedes at mose en motor samt batteripakke, fra en maskine der er mere end dobbelt så stor, ned i den lille orange cykel. Og var det ikke for det abnormt store bagtandhjul, kunne den faktisk godt ligne noget der kom direkte fra produktionslinjen.

Det er vel en af de mest kraftfulde Honda Grom på planeten? Og med så kort en akselafstand må det være direkte frygtindgydende, at vride øret på denne gris. Desværre får vi ikke maskinens fulde potentiale at se i videoen, og kan kun håbe på endnu en video om Electrobraap’s Grom.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start