Nitro Circus tilbage i 2021 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nitro Circus tilbage i 2021

Hæsblæsende show vender tilbage næste år
Steffen F. Olesen
12/10-2020 kl. 09:20

Dette år har uden tvivl taget hårdt på branchen verden over; ikke kun i forhold til salg af nye og brugte motorcykler, men også når det kommer til underholdning i topklasse.
Heldigvis har det trods situationen stadig kunnet lade sig gøre, at afholde en lang række events, dog uden tilskuere.

Det fungerer – omstændighederne taget i betragtning – rigtig fint ved de fleste sportsgrene, men for andre er det simpelthen en umulighed at afholde et arrangement uden publikum.

Nitro Circus er et hæsblæsende show, som med uanede mængder af action og vildt seje stunts, gang på gang leverer varen som vi ikke vidste eksisterede. Forstået på den måde, at deltagerne konstant finder på nye idéer til tricks og stunts; nogle dummere end andre.

Den legendariske Travis Pastrana – som er medstifter af dette vanvittige koncept – er kendt for mere end blot at være AMA Supercross 125cc East Champion i 2001, og gentagende vinder af X-Games; Pastrana har blandt andet gengivet ikke mindre end tre af Evel Knievels mest berømte stunts, men uden at få en skramme.

Nitro Circus Live har eksisteret siden 2010, og har siden da eksekveret ikke mindre end 130 shows, og nu er de snart på banen igen.
De har nemlig teamet sig op med Indigo Road Entertainment, for at planlægge hvad der skal ske i 2021.

Joe Carr, Thrill One Sports & Entertainment CEO, fortæller i et interview, at de er spændte på at arbejde sammen med Indigo Road.

Deres omfattende netværk af venues og festivaller i Amerika sætter os i en fantastisk position, hvor vi ser frem til et stort år i 2021.

Efter at være sat på bænken i så mange måneder, kan vores atleter slat ikke vente med at komme tilbage til det de elsker, og fremføre spektakulære shows for vores fans i Nord Amerika”

Og før du bliver ked af at touren kun foregår i Amerika så husk på, at man nu om dage intet kan foretage sig, uden det bliver foreviget på internettet; så der skulle være rig mulighed for underholdning de kommende efterårsaftener.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start