Nicky Haydens drabsmand dømt et år efter ulykken
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nicky Haydens drabsmand dømt

Et år efter den fatale ulykke
CO
14/10-2018 kl. 06:23

Mere end et år efter at den succesfulde og mesterskabsvindende racerkører mistede livet i et færdselsuheld, er dommen efter det retslige efterspil faldet.

Den italienske dommer Vinicio Canatarini har mere end et år efter ulykken som fandt sted d. 17 Maj 2017, besluttet at den 31 årige fører af den Peugeot 206 der påkørte “The Kentucky Kid” imens han var ude at cykle i nærheden af Misano racerbanen, skal straffes med ét års betinget fængsel, fratages kørekortet, samt betale sagens omkostninger.

Pierluigi Autunno som er forsvarer i retssagen, oplyser at dommen vil blive anket.


Nicky Hayden blev ramt af en bil som kørte 70 km/t i en 50km/t zone, da han i foråret 2017 var ude at cykle med venner i nærhende af racerbanen Misano – Italien. Nicky Hayden blev ramt af bilen, da han krydsede en vej efter at have passeret et stop skilt.

Nicky Hayden blev efter uheldet transporteret til Hospitalet, men den 35 årige amerikaner døde 5 dage senere. Bilens fører blev efterfølgende pålagt 30% skyld.

Udover dommen som faldt ved den italienske domstol, kører Haydns familie et civilt søgsmål med krav om erstatning på 6 millioner dollars, som er det maksimale beløb dækket af den Italienske forsikring

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start