Nicky Hayden i Hall of Fame - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nicky Hayden i Hall of Fame

Optages i Motorsports Hall of Fame of America i 2021
Steffen Olesen
02/03-2021 kl. 06:00

The Kentucky Kid med det borgerlige navn Nicky Hayden bliver i 2021 et af navnene, som føjes til listen over berømtheder der figurerer i Motorsports Hall of Fame of America.
Den vellidte amerikanske racerkører mistede på tragisk vis livet i 2017, da han under en cykeltur med venner langs Rimini’s kystlinje blev påkørt af en bilist.
Nicky Hayden der sikrede sig VM titlen i MotoGP i 2006, er efter sin død optaget i Kentucky Sports and Motorsports Hall of Fame, AMA Motorcycle Hall of Fame, og på den amerikanske racerbane Circuit of the Americas, navngav man i 2018 sving 18 Hayden Hill for at hylde amerikanerens bedrifter og ære hans minde.

På Circuit of the Americas (COTA) – hvor det første spadestik blev taget i 2010, og banen blev taget i brug i 2021 – ses også udsmykning med den populære racerkørers startnummer 69.
#69 der i 2019 blev pensioneret i MotoGP regi for at ære Nicky Haydens minde.
Det skete ved en ceremoni der ligeledes fandt sted på Circuit of the Americas, som du kan se i denne video på MotoGP’s hjemmeside.
Nicky Hayden har allerede opnået status af legende, og fra 2021 får han altså også plads i Motorsports Hall of Fame of America.
En plads hvor han er i selskab med en række andre legender som Amelia Earhart, Carrol Shelby, Kevin Schwantz, Kenny Roberts, Nigel Mansell, Mario Andretti, Eddie Lawson og mange andre.
En anerkendelse der efter vores mening er helt på sin plads.
Æret være Nicky Haydens minde.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start