Kevin Ash - Død - BMW R1200GS - Sydafrika
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mystik omkring Kevin Ash død

Dødsårsagen endnu ikke fundet
Webmaster
22/12-2013 kl. 00:00

Ifølge flere engelske medier, venter enken efter Kevin Ash, Caroline Ash, stadig på grunden til det triste dødsfald. Kevin Ash var sandsynligvis klodens mest kendte motorcykel-journalist. Kevin blev dræbt under den officielle præsentation af den nye BMW R1200GS den 22. januar 2013 i Sydafrika. Læs evt. her.

Endnu ved ingen hvorfor Kevin døde under præsentationen, men enken søger nu svar, og mistænker problematiske køreegenskaber på den præsenterede maskine.

Grunden til mistanken, er flere motorjournalister der har meldt om kraftige tankslappers på BMW R1200GS. Mistanken forstærkes nu i 2014, da BMW nu har valgt at standardudstyre nyeste udgaver af R1200GS med styrdæmper, ifølge medierne i England.

Tidligere dette år meldte journalisten på engelske Bike, Martin Fitz-Gibbons, også om en uprovokeret tankslapper på BMW R1200 GS. En tankslapper opstået på ny perfekt asfalt.

Tankslappers eller ej, rygter eller sandhed. Nyeste BMW R1200GS er nu monteret med styrdæmper ab fabrik, så fremtidige tankslappers bør være en umulighed. Et endnu ikke verificeret problem er altså elimineret.

MagaCin kan informere om at vi har kørt over 220 km/t på BMW R1200GS, på meget ujævnt underlag uden problemer. Vi har dog ikke prøvet 1200GS på løst underlag ved +100 km/t.

Del med en ven

0 personer snakker om “Mystik omkring Kevin Ash død

  1. Er det ikke bare klemme benene sammen JEG mener går det virkelig stærkt er der sgu bare med at holde fast klemme sammen og TRO på der ????? Har en r12000 2013 Har sgu aldrig prøvet en TANKSLAPPER

  2. Lettere usmageligt at prale med egne evner i en "artikel" som denne.
    En hurtig Google søgning indikerer at det ikke er et ukendt fænomen på en 1200gs.

  3. Bare en lille tankslapper er vildt ubehageligt. Total uden kontrol. Som om en stor bjørn prøver at ryste dig af maskinen.

Skriv et svar

Giver børn en ny start