MV Agusta solgt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MV Agusta solgt

Endelig slap Harley-Davidson af med MV
Tommy Rønn
07/08-2010 kl. 07:30

MV har længe været en klods om benet for Harley-Davidson. Kiksede forretningsplaner og svigtende salg, i kombination med seneste års krisetid, har kostet MV, og dermed Harley store summer.

Harley har længe ønsket at finde en køber til MV, og det har de fundet nu.

I går skrev Claudio Castiglioni under som ny eneejer. Alt er derved tilbage ved det gamle, som før Harley-Davidson opkøbte MV. Dengang var Castiglioni nemlig også ejer af MV.

Da Harley opkøbte MV var virksomheden kørt helt ned af, ja gæt selv hvem, nemlig Claudio Castiglioni. Det bliver spændende at følge hvor længe Castiglioni skal bruge til at sænke MV igen, eller om han faktisk magter projektet denne gang.

Et er ihvertfald sikkert. MV produverer nogle imponerende maskiner.

MagaCin var hos MV lige efter Harley ægteskabet var indgået. Se hvad MV og Harley sagde, og troede på dengang: http://www.magacin.dk/motorcykler/programmer/vis.php?elementID=12

Del med en ven

0 personer snakker om “MV Agusta solgt

  1. Jeg håber at han formår at drive MV denne gang. De er simpelthen for fede til at kunne undværes.

  2. Tvivler på at han kan få det til at fungere. Jeg har ikke tal på de gange, han har været ved at køre skidtet godt og grundigt ned!

  3. Så så Morgan Kane/Kasper 🙂 Se nu lidt lyst på tingene – Han har sikkert fået resterne til en go' pris, og har fået slettet gammel gæld 🙂

  4. Hæ, joh, men den har vi vist set før! Nå, som du siger, se nu lidt lyst på tingene! Måske kan han holde det kørende i et par år uden kriser!

    Det gik jo rigtig fint for Ducati, Moto Morini og Husquarna!

Skriv et svar

Giver børn en ny start