Motostore og Cardo Systems i samarbejde - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motostore og Cardo Systems i samarbejde

Motostore varetager fremadrettet salget af Cardo i Danmark
Steffen F. Olesen
06/04-2023 kl. 05:58

På verdensplan har Cardo Systems i en årrække været godt fremme i skoene, og deres produkter har da også gennem længere tid været tilgængelige her i landet. Men med en dugfrisk eksklusiv aftale mellem Cardo Systems og danske Motostore, skulle produkterne angiveligt blive endnu mere tilgængelige fremadrettet.

Partnerskabet mellem de to betyder nemlig, at danske motorcyklister inden længe får nem adgang til Cardo’s brede produktprogram via et par klik på musen, og naturligvis også hos mange af landets mc-forretninger.

Hos Cardo Systems har VP for globalt salg, Jonathan Yanai, store forventninger til samarbejdet.
Vi ser frem til at samarbejde med det passionerede team hos Motostore og give de danske motorcyklister let adgang til Cardo’s produkter. Det er skønt at samarbejde med et hold, som deler vores begejstring for at køre på to hjul, siger Jonathan Yanai.

Og hos Motostore glæder man sig også over, at kunne give den fuld gas og give danske motorcykelentusiaster mulighed for at få kommunikationssystemer fra øverste hylde.
– Vi forhandler kun produkter, som vi selv kan stå inde for. Vores kunder kan derfor være sikre på, at vi kun sælger produkter, vi selv vil køre med. Det lever Cardo’s produkter til fulde op til og de passer perfekt til at opfylde vores mål om at gøre de danske motorcyklisters tur fra A til B så behagelig og sjov som muligt, siger Poul Bovbjerg, eftermarkedschef hos Motostore.

Om Motostore
Selskabet bag Motostore har arbejdet med motorcykler og udstyr i mere end 50 år, og er egentlig bare en lille flok, der er vilde med motorcykler.
Hos Motostore finder du derfor kun produkter, som teamet selv vil bruge sammen med egen motorcykel.
MotoStore er en 100% dansk virksomhed, og alle ordrer bliver håndteret af dedikerede medarbejdere på eget lager i Aarhus.

Om Cardo Systems
Cardo Systems leverer innovative kommunikationssystemer for grupper i bevægelse. Cardo Systems forbinder motorcyklister, friluftsentusiaster og andre eventyrlystne til deres smartphone, deres musik og til hinanden. Cardo lancerede verdens første Bluetooth-baserede trådløse intercom headset til motorcyklister i 2004 og har siden stået bag nogle af branchens mest innovative løsninger. Det inkluderer introduktionen af den første mesh-baserede intercom, det første premium lydsystem fra JBL og det første anlæg med stemmestyring for at nævne nogle få. Cardo sælges i mere end 100 lande verden over og er markedsførende indenfor kommunikationsanlæg til mennesker i bevægelse. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start