MC-Blad: Motorrad kommer til Danmark
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorrad kommer til Danmark

Bike forsvandt men Motorrad kommer
Tommy Rønn
08/05-2012 kl. 19:30

I slutningen af juni udkommer første udgave af det danske Motorrad. I efteråret udkommer et mere. Altså to udgivelser af Motorrad på dansk planlagt til 2012.

Folkene bag det kommende danske Motorrad er kendisser i motorcykel-bladverdenen. Klavs Lyngfeldt bliver chefredaktøren, og de andre arbejdsløse Bike medarbejdere, følger også med over i det nye blad. Man fristes næsten til at kalde det for det Bike mange elskede, men med ny forside.

MagaCin har haft en kort samtale med Klavs Lyngfeldt, der udtaler at det sværeste for det nye blad bliver at få kiosker, supermarkeder, tankstationer og andre, til at ligge bladet på hylderne. Kan kunderne ikke finde bladet, kan det ikke sælge selvom det er verdens bedste.

Touring Nyt er et pokkers billigt og godt magasin, men vi danskere mangler et løssalgsblad om motorcykler, der kan tiltrække nye nysgerrige til den tohjulede verden.

Opstart af nyt blad i disse tider er en vanskelig operation, og vi ønsker Lyngfeldt og team held og lykke med det kommende Motorrad, og håber det lykkedes.

Del med en ven

0 personer snakker om “Motorrad kommer til Danmark

 1. Det vil sige, at samme redaktion, der ikke magtede at generere et bæredygtigt salg af Bike, kaster sig over et nyt magasin under andet navn?
  Lyder spændende!

 2. Måske Motorrad bedre kan få tag i danskerne da det er en lidt anden stil end Bike.

 3. Jeg har svær ved at kalde bike for godt blad til sidst så det er svær at se noget ny bliver bedre når det er de samme.

 4. Ja, jeg håber at det er lidt mindre sportsorienteret en især den svenske del af Bike redaktionen var. De store superbikes fyldte for meget og det er måske en del af forklaringen på hvorfor det ikke gik i danmark, hvor salgstal viser at de fleste vælger mere allround/hverdagsvenlige maskiner. Men jeg glæder mig til at tjekke det nye blad. og et abonnement kan da bestemt komme på tale.

 5. håber de kommer op at kører nu når bike ikke er der mere.
  som "ungt" mc menneske (23 år) blev jeg virkelig skuffet over at bike lukkede, da det var månedens højdepunkt at få det ind af brevsprækken.
  nu er jeg så begyndt at abonnerer på mc touring nyt, og der må jeg ærligt sige at det er ikke ligefrem et blad der skaffer nye unge motorcyklister, det er det simpelthen for rejse orienteret til.
  det sidste nummer jeg fik af touring nyt var det to prøvekørsler i, det fyldte ca 10 sider. De sidste 50 sider var om rejser osv osv. så jeg håber godt nok at de garvede herre kan få det nye blad op og køre.
  Held og lykke herfra!

 6. Alt i et blad er allerrede læst på nettet på ipad eller putter. Blad 0 putter 1.

 7. Kasper/Lolland: Nej, Bike var jo ikke et dansk foretagende, men i høj grad styret af den svenske redaktion. I samme stil, kan det jo tænkes, at det danske motorrad skal styres fra Tyskland.

  Jeg glæder mig til at se det på hylderne, og ligesom jeg har det første bike liggende, skal jeg da også se dette blad an.

 8. Ja, jeg gætter også på at det bliver efter samme model med en tysk og dansk redaktion hvor den danske tager sig af "fordanskningen" af tyske artikler(hvilket kræver en del mere end blot oversætning), plus landespecifikt indhold. Selvom jeg syntes Bike var lidt for sportsorienteret, så var der bestemt også plusser, som f.eks. gode sammenligningsskemaer i test, test af lyset på mc'er, test af hørepropper, pærer, beklædning, handsker osv.

 9. Det originale tyske Motorrad kan købes i kiosken for 43 kr, så hvis Lyngfeldt & Co tror at de kan sælge en dansk oversættelse for samme pris som Bike kostede til sidst, er jeg sgu bange for at de bliver skuffede. Men nu vil jeg da så også godt indrømme at jeg er temmelig glad for de tyske MC blade 🙂

 10. Alt afhænger selvfølgelig af journalistikken i artiklerne og den valgte journalistiske linie. Bliver der tale om en exakt dansksproget version af Motorrad, skrevet i et sobert sprog, er det da ikke usandsynligt, at jeg vil blive køber.
  Er der blot tale om en fortsættelse af Bike – som jeg fandt umanerlig fladpandet, dårlig skrevet og med en rystende elendig journalistisk linie – kan det vist være lige meget!

 11. Sjovt at billedet der sættes på artiklen er det Svenske Motorrad, som iøvrigt er prissat til 75,- dkr jfr. prislappen på billedet. Hvis dette afspejler den kommende pris på den Danske udgave tror jeg det bliver en kortlivet fornøjelse, specielt hvis originalen kan købes for 43,- dkr som G.S. skriver.

  Men trods alt godt at de tør binde an med opgave.

 12. Bladet kan desværre ikke købes i hverken Kjellerup eller Viborg. Er der nogen der har "insider" tips til hvor bladet kan købes. Og ja der er flere test hvor BMW ikke vinder samlet, bla. sidste gang hvor Aprilia rsv4 factory vandt over BMW 1000 RR.

 13. Thanks, men jf. presse meddelelse skulle magasinet være landet den 28 juni. I øvrigt abonnerer jeg selv på den tyske udgave af Motorrad, og ville omgående støtte den danske udgave. Hvis det ellers er muligt at opdrive det famøse magasin.

 14. Joh, det er korrekt, men ét er pressemeddelelser, noget andet er den virkelige verden. En af skribenterne skriver jo starten af August, så umiddelbart vil jeg tro, at debut'en er udsat.

  "Det er med stor glæde, jeg nu har afleveret materialet til første nummer af Motorrad Danmark.
  Magasinet forventes på hylderne primo august."

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start