Motorcyklist mister livet på Padborg Park - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcyklist mister livet på Padborg Park

Ramte autoværn og blev slynget af motorcyklen
CO
22/10-2021 kl. 22:10

Det er rigtig fedt at give motorcyklen gas på lukket bane, men vi ved også alle sammen, at det nøgternt set også forbundet med en vis risiko.

Det blev understreget denne eftermiddag, da en 32-årig motorcyklist fra Østjylland forulykkede og mistede livet på motorsportsanlægget Padborg Park.
Det oplyser Syd-og Sønderjyllands politi, som modtog anmeldelsen kl. 15.59

Den officielle melding går på, at motorcyklisten under test eller øvelseskørsel på motorcykel ramte et autoværn og blev slynget af motorcyklen.
Der var ikke andre involveret i ulykken, som kostede den 32 mistede, og politiet kan fredag aften ikke bidrage med yderligere informationer.

En bilinspektør blev tilkaldt for at efterforske ulykken, og arbejdstilsynet er ligeledes tilkaldt, da Padborg Park også er personalets arbejdsplads.
Politiets vagtchef Erik Lindholdt informerer om, at et kriseberedskab er aktiveret for at assistere de ansatte samt de øvrige gæster som overværede ulykken.
De pårørende til den forulykkede motorcyklist er underrettet om ulykken.

En rigtig trist hændelse, som vækker smertelige erindringer fra 2011, da den vidunderlige personlighed Thomas Harding, som var en af Danmarks dygtigste racerkørere mistede livet ved et tragisk uheld på Padborg Park.

Vores kondolencer og dybeste medfølelse til de efterladte.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start