Danmarkspremiere på MV Agusta Stradale 800 i Aarhus
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcyklens Ferrari har fået en folkevogn

Gudrun Andreasen
02/03-2015 kl. 10:02

MV Agusta er normalt forbundet med racercykler, men i år har det italienske flagskib inden for motorcykelfabrikanter udvidet sortimentet med en all-round motorcykel, som bl.a. det italienske politi bruger.

Den nye model, Stradale 800, blev på motorcykeludstillingen i Aarhus, vist på Harrys Motorservices stand, og den vakte opsigt, blandt andet fordi det normalt er racer-cyklerne, der kan studeres på Agusta-standene.

– Agusta er motorcyklernes Ferrari, og vi har i mange år ligget på et højt prisniveau. Vi er nu kommet ned i priser, der kun ligger 10-20 procent over andre mærker, og det kan mærkes på interessen, og ikke mindst denne Stradale 800 har der været enorm opmærksomhed for. Det er jo en cykel, der taler til et meget bredere publikum – med denne cykel kan man jo have en tandbørste med i bagagen, siger Jan Johansen fra Harrys Motorservice i Randers og peger på de velvoksne sidetasker på Stradale’n .

Jan Johansen har glædet sig over de mange interesserede på motorcykeludstillingen.

– Men vi mangler de nye motorcyklister. Med de nye regler holder man folk væk fra motorcyklerne, indtil de er fyldt 20 år. Men der er også en anden kultur blandt de unge i dag. Tidligere havde de unge mænd kun knallerter og motorcykler at gå op i. Nu har de så mange andre ting, der optager dem med Iphone, Ipads og så videre, noterer Jan Johansen.

– Førhen var motorcyklen et billigt transportmiddel, men mens priserne på biler er faldet markant, koster motorcykler stadig det samme, så nu er motorcyklen kun til hobby. Måske ændres det med el-cyklen, der er billig i drift, og man har ingen problemer med P-plads i storbyerne. Om nogen tid må nok vi ændre ”Harry Motor”-begrebet til ”El-Motor”, spår den randrusianske motorcykelforhandler.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start