Motorcyklen vi ikke fik, Icon Sheene forud for tiden
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcyklen vi aldrig fik i Danmark

Icon Sheene var forud for sin tid
Tommy Rønn
06/02-2015 kl. 10:00

Mange taler i denne tid om den kommende Kawasaki H2 med kompressor, voldsomt moment og 200 hk. Den kommer også i en baneversion med 300 hk, men den kommer altså ikke i offentlig trafik.

Icon Sheene har tryllet med sådanne data gennem lang tid, så der er ikke noget nyt og banebrydende ved Kawasaki H2. Faktisk har Icon Sheene tilbudt noget endnu vildere end Kawasaki H2 siden 2009.

Icon Sheene tryller med +257 hk og et solidt moment på 180 Nm. Hastigheden tør producenten ikke oplyse, men de garanterer at den let klarer over 200 mph, altså 320 km/t. Også i modvind. Det helt vilde med Icon Sheene er at denne maskine er gadegodkendt. Altså er den langt vildere end det Kawasaki disker op med til offentlig trafik.

Rigtig vildt bliver det når vægten indregnes. Icon Sheene vejer kun 200 kg, altså 38 kg mindre end Kawasaki H2. Altså er Icon Sheene +57 hk stærkere, og 38 kg lettere end den kommende Kawasaki H2.

Okay. Så er der lige det med prisen. Kawasaki H2 kan købes for 480.000 kr. med dansk afgift. Icon Sheene koster 1.000.000 uden dansk afgift. Men sådan er det. Det koster at have det vildeste og hurtigste.

Del med en ven

0 personer snakker om “Motorcyklen vi aldrig fik i Danmark

  1. man ku jo også købe en brugt Hayabusa og bruge 50.000 kr på det store tunsæt. med turbo og bigbore og jeg ska gi dig…. og så har man jo en kraftigere mc . og endda penge tilovers til en fin villa i provinsen ..ha ha ha ..godt der findes noget til enhver pengepung..

Skriv et svar

Giver børn en ny start