Motorcykeludstillingen sadler om - flytter i Bella Centret
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykeludstillingen sadler om

Godt besøgt motorcykeludstilling stopper og et andet format kommer til live.
Webmaster
12/09-2019 kl. 13:00

For motorcykelentusiaster i hele landet – samt vore venner fra Sverige – har der de sidste 3 år været et sikkert tegn på at foråret var på vej, og at sæsonen var lige om hjørnet. Nemlig når den store MC Udstilling i Lokomotivværkstedet dukkede op lidt længere fremme i kalenderen. 

Udstillingen hvor Motorcykel Importør Foreningen med stolthed fremviste det kommende års spændende modelprogram, samt det nyeste udstyr og alskens produkter der relaterer hertil. 

Men næste år bliver det anderledes. Motorcykel Importør Foreningen har valgt at gå ad andre veje, og flytter derfor udstillingen til Bella Centeret, for at afholde et arrangement i et lidt andet format end de foregående år. Så navnet du skal skrive i kalenderen til næste år er Life On Wheels.

Arrangøren af udstillingen i de nye rammer er ASP Event – den samme som arrangerer Motorshow i Herning – så mon ikke det bliver et lignende arrangement i Bella Centeret? Ikke en direkte kopi af Motorshow i Herning, men der vil formentlig kunne drages paralleller, da der i Bella Centret også vil blive fremvist biler, samt være underholdning i form af motorcykelopvisning.

Det endelige program er endnu under udarbejdelse, så det bliver spændende at se hvad arrangøren finder på, og hvilke motoriserede køretøjer vi skal mæske os i.

Med de nye tiltag forventer vi en fysisk større udstilling, og her på redaktionen ser vi frem til at lægge turen forbi d. 8 – 9. februar.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start