Motorcykeludstilling 2015 drukner i succes
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykeludstilling 2015 drukner i succes

Gæster i tusindvis, både i hallen og i køen
Tommy Rønn
28/02-2015 kl. 13:00

Med flere tusinde gæster, allerede efter 4 timers åbningstid, ved Dansk Motorcykeludstilling 2015, drukner udstillingen næsten i succes. Efter flere matte år, hvor motorcykeludstillinger kun kunne tiltrække få gæster, er der nu helt anden interesse for motorcyklerne.

Vi skal i Danmark mindst 10 år tilbage for at se så stor interesse ved udstillinger med motorcykler, så den massive tilslutning fra morgenstunden kom som et chok for arrangørene.

Arrangørene er allerede nu enige om, at fortsætter denne interesse for udstillingen weekenden igennem, er der basis for at udvide kraftigt til 2016, så langt flere gæster kan huses i langt større lokaler.

Man skal krybe før man kan gå, hvorfor en lille succesfuld opstart er langt mere fornuftig en stort opslået fiasko.

Dette lover godt for fremtidens udstilling i Danmark.

Del med en ven

0 personer snakker om “Motorcykeludstilling 2015 drukner i succes

 1. Kørte fra Esbjerg lørdag formiddag, men kom aldrig ud af bilen i Århus, køen udenfor var uoverskuelig, og man kunne kun gyse over det kaos der måtte herske indenfor. Køre fremover kun til Herning og Bella, 350 km spildt, øv havde ellers glædet mig.

 2. Det samme her, vi kørte også spildte 300 km i dag, kom kl. 10 og køen var vanvittig, rykkede sig kun når nogen kom ud, kan også kun tænke på hvordan det har været indenfor.

 3. Det er uudholdeligt så dårligt det var. Prøv et ordentligt sted og ikke i et "baglokale". Der må være andre steder, der kan klare det. Bella Center i København eller gentag Fredericia, så det ikke står i skyggen af et tåbeligt Århus arrangement.
  Udstillerne kan heller være tjent med et så dårligt arrangement.

 4. Vi kørte ialt 620 km for at se en god mc messe. Snydt, så det stod efter. Hvem vil stå over 2 timer i kø for at se et par mc i en "gymnastiksal".

 5. Vi kan kun undskylde den lange kø, men ingen havde forudset så stor tilslutning efter flere års afmatning omkring motorcyklerne. Desværre havde vi ikke penge til leje af de store udstillingsmuligheder. Vi taler mindst 500.000 kr. Og desuden har ingen forhandlere økonomi til standplads på en så dyr udstilling.
  Denne udstilling var altså det muliges kunst. Prisfornuftigt sat op, eller ingen udstilling.
  Heldigvis er søndagene traditionelt meget roligere.

 6. hej ja så blev mit indlæg slettet jeg havde nævnt Tommy i mit indlæg så hvis Tommy Rønn ikke har noget med den udstilling at gøre så undskyld herfra .
  Så forfra med den opreklameret udstilling her i dette medie .jeg kan kun advare mod at tage til den udstilling . I Kan nemt risikere at skulle stå frysene i kø i timevis udenfor det er f….. for amatøragtig.

 7. Jeg kan kun give 'Engangtil' ret at succes ikke måles på antal besøgende men antal tilfredse.
  Jeg stod i kø i ca 90 min og havde jeg vidst at udstillingen ikke var bedre havde jeg sku ikke stået i kulden(jeg fryser sku stadig mine fødder) så længe.
  Det eneste gode ved dagen i dag er at jeg samlet kun er kørt ca 100 km

 8. Bikeshow i 2011 gav 25.000 besøgende. Så når artiklen oplyser man skal mindst 10 år tilbage for at se tilsvarende interesse, må det vidst betegnes som usandt.
  Sidste års udstilling på gisselfeldt havde 4-5.000 besøgende, og var ikke slået stort op.
  Arrangørende har enten via artikler, slået udstillingen større op end den er, eller også har de glemt danskernes interesse for gode udstillinger.

 9. Kan kun advare mod at tage til den udstilling i kan risikere at skulle stå udenfor frysende i timevis, det kan man ikke byde sine gæster,amatører

 10. Tak til arrangørerne af den super fine udstilling i Århus. Dejligt at se den kæmpe store interesse der er for motorcykler igen. Indenfor i hallen var der ok plads,og udstillerne havde tid og lyst til en god snak. Selv priserne på mad og drikke var holdt på et acceptabelt niveau. Jeg kommer igen næste år,hvis I ikke helt har mistet modet……..

 11. Jeg syntes det var en flot udstilling med mange lækre motorcykler. Jeg håber i får råd til lidt stører lokaler næste år. Jeg kommer gerne igen 🙂

 12. En DK mc udstilling i en hal der er 78 x 24 meter – og erfaringen fra sidste år på Gisselfeldt med ca 5000 besøgende, så kunne det godt have været forudset at vi skulle stå 1½ time i kø. Det er fuldstændig uacceptabelt.

 13. Er ked af af skuffe dig Torben Sloth. Vi på mediet her var medarrangør på Gisselfeldt, og dette var ikke 78×24 meter, men 60×16 meter. Desuden kom der "kun" 2300 gæster lørdag.
  Men det kunne være fedt hvis interessen i Danmark var så stor som du udtrykker.

 14. Udstillingen var flot sat op inde i hallen ug herfra. Men kunne det ikke havde været en god ide at samle det med stumpe markedet i Fredericia. Så kunne alle været kommet ind og for dem der gerne ville handle kunne dette også lade sig gøre. Bare et forslag som jeg tror på 😉

 15. Jeg valgte at ankomme en halv time før prisen faldt, og på grund af det skulle jeg kun stå i kø i 15 min. Jeg synes udstillingen var lidt tynd,og kunne ikke bruge mere end 1 time i hallen, men pyt havde så en god undskylning for at komme ud at køre en tur i det flotte solskinsvejr.
  Jeg kan godt undre mig over kun at se 2 motorcykler uden for hallen ??.
  Og synes det er lidt komisk at se folk klæde sig ud i læder veste og lignende for derefter at sætte sig ind i deres lille bil og køre til mc udstilling.

 16. Jeg synes det er dejligt der er nogen der har lyst og modet til arrangere en messe, og jeg synes også at der var gjort kraftigt opmærksom på at man kunne risikere kø deroppe. Jeg vendte dog også om og kørte hjem da jeg så køen, men jeg vidste også at det kunne ske. Jeg havde kørt ca. 50 km hver vej. Jeg håber da at det kan blive gentaget igen næste år, og så formodentligt et større sted. Jeg kan dog glæde mig over at jeg ikke droppede messen i Hamborg sidste weekend pga. denne 😉

 17. Havde en god dag på Motorcykeludstilling 2015 i Århus i dag – trods lidt ventetid i køen selv midt på eftermiddagen (var jo i øvrigt advaret her på MagaCin). Ser frem til en mere optimistisk og entusiastisk MC tid, hvor branchens importører og forhandlere igen tror på økonomien i sådanne arrangementer.
  PS. Folkens, køb nu bare nogle flere nye motorcykler, så kan man måske bedre lade forventningerne til branchen stige…

 18. Tjah… Jeg er motorcyklist, så jeg kan godt tåle lidt frisk luft.
  Jo, både fruen, pigerne og jeg havde kolde tæer efter 1 1/2 time i køen, men vi fik da varmen igen.
  Herligt med en MC udstilling i Århus igen – det har været savnet.
  Vi kommer igen til næste år.! 😀

 19. Jeg var også til motorcykeludstilling i går . Jeg synes at det var en meget fin udstilling , jeg var der ca kl 9.30 og det var kun få minutter jeg stod i kø . Jeg håber at der bliver en udstilling igen næste år .

 20. Efter en kø på 1½ time kom vi til indgangen hvor de så tog 75 kr i stedet for de 50 kr som de hade skrivet på indbydlsen så efter min mening så får de en tommel ned af og 0 stjerner her fra

 21. Ja vi stillede os pænt i kø. Vi hold øje med nogle personer 200 m længere fremme, og da de kun havde flyttet sig 2 m. på 30 min. blev vi enige om at det var spild af tid, og vi tog hjem.
  Jeg kan kun anbefale af få nogle større lokaler, hvor i ikke rammer begrænsningen fra brandmyndighederne så hurtigt.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start