Victory motorcykler er ikke en succes, mener Polaris
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykelmærke lukker og slukker

Victory motorcykler er ikke en succes, mener Polaris
Klaes Asaa
10/01-2017 kl. 11:57

Siden 1997 har motorcykel mærket Victory, der producers i Amerika været kendt for deres klassiske cruiser motorcykler. Victory lukkes med øjeblikkelig varsel af ejeren, firmaet Polaris. Victory har kæmpet for en markedsandel der er bare ikke ville lykkedes, Victory er derfor ikke en god forretning og er efter nogen tids kamp blevet lukket ned. 

Victory er således blevet halshugget, mærket har solgt næsten 60 forskellige modeller i de forgangne 18år, heraf er de fleste cruisere, baggere og tunge touring cykler samt en enkelt elmotorcykel kaldet Empulse TT. 

Direktøren for Polaris Industries, Scott Wine’s udtaler: ”Det var en meget svær beslutning for mig, mit team og Polaris’ bestyrelse. Igennem de sidste 18år er der investeret ikke blot mange ressourcer men også hjerteblod og sjæl i at få Victory motorcykler frem som brand, og vi er stolte over hvad vi har nået. Siden starten har vores ansatte designet og produceret næsten 60 Victory modeller, og er blevet hædret med 25 industri priser. Erfaring, viden, infrastruktur og evnen der er opbygget i de 18år har givet os selvtilliden til at købe og udvikle Indian Motorcycles, jeg vil gerne have lov til at udtrykke min taknemmelighed overfor alle der har været en del af Victory Motorcycles og takke for jeres bidrag.” 

Det lyder lidt som ”vi prøvede, men det var lettere at købe Indian end at lave vores eget”. Det kunne jo reelt være at to cruiser mærker med samme ejer ikke var så heldig en konkurrence. 

Polaris bekræftede sine planer om at strømline Indian Motorcycles modelprogram, det gik i gang i 2011, og de specielle 2 sædede motorcykler begyndte at sælge godt i 2015. Til alle forhandlerne der indtil nu har solgt Victory, har Polaris lovet at hjælpe og garantere en reservedels levering de næste 10år. 

Hvis du har drømt om en Victory, så er det sidste chance til at kaste sig ud i det. Specielt nu hvor der er kommet en aftale i hus med Jensen motorcykler om import af Victory, men heldigvis er Indian også på import listen, og da de to mærker er i familie er det nok meget tætte på hinanden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start