Motorcykelkurser 2009 klar med dato - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykelkurser 2009 klar med dato

MIF- Motorcykel Importørforeningen, MC Touring Club og FDM samarbejdet, er som de første klar med 2009 kursusdatoer
Tommy Rønn
22/11-2008 kl. 22:46

Til 2009 går de tre organisationer aktivt ind i hvervning af deltagere. Efter de seneste analyser, kendes fakta omkring motorcykeluheld: En del skyldes andre trafikanters uopmærksomhed, men mange skyldes motorcyklisters manglende evner. Det kedelige tal bør ned.

MIF, Motorcykel Importør Foreningen, vil til 2009 være sit salgsansvar bevidst og forsøge at få så mange som muligt til at dygtiggøre sig. Dette skal foregå gennem foreninger, samt i direkte forbindelse med salg af maskiner. MIF ønsker naturligvis at minimere uheldstal mest muligt.

MIF har igen til 2009 valgt at forære nykøbere af motorcykler 500 kr. til et motorcykelkursus. På nogle kurser dækker dette beløb en meget stor del af omkostningerne for motorcyklisten.

Til 2009, er et nyt samarbejde opstået. En flok DMC-instruktører, som er roste blandt de forsigtige samt nybegyndere, hjælper nu med kurser i MIF/MCTC/FDM regi. Dette betyder, at kursusvirksomheden nu er fuldendt, så alle niveauer af motorcyklister kan undervises.

Gennem 2008 var kursussamarbejdet klart Danmarks største motorcykel-kursusvirksomhed, og det nye tiltag, med DMC-instruktørenes evner til uddannelse af de svageste, gør næppe projektet mindre.

DMC-instruktørenes opgave i det nye koncept, er at få de grundlæggende øvelser kogt sammen til en lang dag, i stedet for to lange halve dage som når de arbejder hos DMC. Eleverne kommer dog til at mangle fordelen ved at sove på tingene, som hos DMC kurserne.

Prisen bliver den samme som kendes hos DMC, men for dem med MIF gavekort, som også vil kunne bruges benyttes her, bliver dette et meget billigt kursustilbud. Den vigtigste visdom vil så tilføres på en dag, og kursisterne behøver ikke en hel weekend til projektet. At kurserne også inkluderer fuld forplejning vil de færreste begræde.

Den nye kursusvirksomhed kan derfor tilbyde niveau 0, som er DMC instruktørenes tilbud til de forsigtige og begyndere. Niveau A til dem, der magter det grundlæggende. Og niveau B er for de hurtige, der har gennemgået niveau A. Niveau A & B er dobbelt længde af niveau 0. Altså to dage.

Til forskel fra mange andre kurser, som nok egentlig er skjulte bane- og roadracing træninger, er MIF/MCTC/FDM, Mestersvinger og DMC-kurserne konstrueret for at give kursisterne brugbar visdom, der kan bruges trafikalt. Der er også en del kørelærere og andre mindre udbydere, der har gadebrugelighed i højsædet.

Straks andre udbydere offentliggør deres datoer for kurser vil vi offentliggøre dem.

Se MIF/MCTC/FDM & DMC instruktørenes allerede offentliggjorte 2009 kurser her www.fdm.dk/public/mc/mckurser/ og følg med, da flere kommer til dagligt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start