Motorcykelsalg 2014 - Harley, Kymco og Suzuki
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykel-salget brager frem

Specielt Harley-Davidson, Kymco og Suzuki overrasker flot
Tommy Rønn
24/04-2014 kl. 10:00

Det samlede motorcykel-salgstal er i flot fremgang her i 2014. Nogle mærker imponerer mere end andre, nogle går sågar tilbage, men den samlede fremgang er markant.

Køb Harley-Davidson her.

Det er yderkategoirerene der sælger bedst. Mærker med attraktiv prissætning i 2014 sælger stort, det samme gør mærkerne med de dyre livsstils-produkter. Det skal altså være dyrt eller billigt hvis det skal sælges i Danmark. Den bløde mellemvare har forhandlerne sværere ved at få solgt her i 2014.

Særdeles imponerende er det at se Harley-Davidson bruse frem i salgs-statistikken. En fremgang til næsten det dobbelte antal enheder, sammenlignet med 2013, er imponerende. Faktisk har Harley solgt hele 12 stk. af den hundedyre Streetglide.

Også koreanske Kymco er nu ved at få godt fat. Prisfornuftige MC scootere kan altså godt sælges i Danmark. Suzuki er stadig kongen, men forfølgerne snapper dem nu i haserne. Suzuki´s forspring er nu mindre markant end tidligere.

Top 5 mærkerne på salgsstatistikken 2014 er Suzuki, Honda, Yamaha, BMW, Harley-Davidson. Bedst sælgende er Suzuki med 139 enheder i 2014. Sidst i top 5 findes Harley med 62 solgte enheder. De 5 største ligger altså tæt.

Del med en ven

0 personer snakker om “Motorcykel-salget brager frem

  1. Ja 45000 kr for en kymco scooter med ABS og 29 hk er der ikke mange der kan hamle op med.

  2. Ja, jeg er MEGET glad for min Kymco Downtown. Super i byen, god til Tour og kan fint følge med de 130 på motorvejen. For 45k skulle man jo tro der var en "catch", men efter 7000 km har jeg endnu ikke fundet den 🙂 Det skule da lige være standard dækkene der havde godt af at blive skiftet til mine Metzeler.

  3. Ja, man kan undres over, at samme scooter med Kawasaki mærker skal koste 67.000,-

Skriv et svar

Giver børn en ny start