Motorcykel er hippie-inspireret - MC messe 2015
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykel er hippie-inspireret

Motorcyklerne står tæt på Ducatis stand på Danmarks største motorcykelmesse
Gudrun Andreasen
28/02-2015 kl. 16:37

Motorcyklerne står tæt på Ducatis stand på Danmarks største motorcykelmesse, der afvikles i weekenden 28/2-1/3 – bortset fra en tredjedel af standen. Her står kun 2 cykler – på euro-paller og med en skrigende gul baggrund.

Det er to af Ducatis nye serie, Scrambler, der her præsenteres. Motorcyklernes design giver nostalgiske associationer, og det er da også ganske bevidst.

– Det er et helt nyt mærke, som adskiller sig fra Ducatis andre motorcykler. For modellerne skal ramme en helt anden type kunder. Der er hentet inspiration fra 1960’erne, og stilen skal være mere løssluppent og minde om de glade hippie-tider. Ducati har også produceret tøj og andet udstyr, som understøtter den afslappede stil, man ønsker omkring Scrambler’en, fortæller Niels Aage Rasmussen fra Glad Rasmussen, der er Ducatis forhandler på Djursland.

Niels Aage Rasmussen lægger ikke skjul på, at han var noget usikker på interessen for Scrambler'en, da motorcykelmessen åbnede lørdag morgen.

– Men interessen har været overvældende, så mine bekymringer er gjort til skamme. Jeg tror også, Scrambler vil få et bredere publikum, bl.a. flere piger, for den er lettere end de andre modeller, vi her, og prisen kan også tiltale et yngre publikum, siger Djursland-forhandleren.

– Ducati har hentet inspiration fra de glade hippie-tider og dens tids motorcykler, fortæller Niels Aage Rasmussen fra Glad Rasmussen, Djursland.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start