1. marts 2014 - Motorcykel sæsonen startes officielt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykel-Danmark summer af aktivitet

Endelig sæsonstart
Webmaster
28/02-2014 kl. 17:00

MagaCin har været på rundtur til en del forhandlere, og fornemmelsen efter alle disse forhandlerbesøg er den samme. Branchen er fuld af optimisme.

Det er mange år siden så mange nysolgte motorcykler er bestilt klar til levering, kaldt ud efter vinteropbevaring, eller sendt til forårsservice, med aftalt afhentning her i den tidelige sæsonstart. Den lune vinter, og de fantastiske temperaturer, årstiden taget i betragtning, er sandsynligvis medspilleren der vækker de mange motorcyklister til live.

1. marts summede af sød musik, da de mange tohjulere indtog de danske veje. Der er intet som den første forårsdag, der synger af omdrejninger fra alle retninger, nær og fjern. Fortryllende.

Flere forhandlere er overbeviste om foråret betyder fyldte butikker, og nogle har også valgt at åbne dørene søndage for at kunne servicere alle. Årets første store åbent hus arrangementer afholdes gennem marts.

Nu er sæsonen vækket til live. MagaCin ønsker alle de danske motorcyklister en god og sikker 2014 sæson. Velkommen til motorcykelåret 2014.

Del med en ven

0 personer snakker om “Motorcykel-Danmark summer af aktivitet

  1. Tak i lige måde :). Jeg hentede Bimmeren i dag og er klar til 2xåbent hus i morgen – med en passende "omvej" imellem :D.

  2. Dejligt at starte sæsonen med så dejligt vejr – så er vi igang – lad os håbe det bliver den bedste sæson i mange år – før forsigtigt der ude

Skriv et svar

Giver børn en ny start