MOTOmania nu i Danmark - Og så endda på dansk
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MOTOmania nu i Danmark

Og så endda på dansk
Tommy Rønn
16/05-2014 kl. 10:15

To hjul, brølende motor og en masse jokes – den ve​​llykkede kult tegneserie MOTOmania som har sin oprindelse i Tyskland, er dukket op i Danmark, og udgives nu i 11 bind.

Holger Aue viser med fine detaljerede tegninger, sin kærlighed og besættelse af motorcykelverden, samtidig med at irriterende hustruer og nærtagende betjente angriber dit mellemgulv af latter. Det er  en fortælling om de skøreste tegneseriehelte på landevejen, hvor hver kilometer kørt, er et angreb på dine lattermuskler – motorcykler er deres liv!

1994 blev det store gennembrud for Holger Aue, som sender fyrene ud på deres benzin-gennemblødte eventyr, i form af den første tegneserie der ser dagens lys. Sidenhen er tegneserien blevet trykt i det Tyske tidsskriftet “Motorrad”, som har ført den groteske humor til kultstatus. De fem skøre tegneseriefigurer fik hurtigt et voksende antal læsere, og går i den danske udgave, under navnene; Gustav Gedestyr, Robert Røgslør, Anthon Andenplads, Hans Hæsblæs og Kurt Tvebakke.

MOTOmania er en tegneserie for de tohjulede, og er et must for enhver die-hard motorcykel entusiast. En tegneserie der driver selv de hårdeste rockere ud i latter, med tårer i øjnene. 

Den danske version er oversat af Jan Petersen, som har fulgt udviklingen i den tyske udgave. Han har i mere end fem år, forsøgt at få dem udgivet her i Danmark. Desværre gik det tyske forlag konkurs, og rettighederne blev af samme årsag vanskelige at opspore. Nu ligger rettighederne hos Forlaget Veterania, som har indgået aftale med Jan om fremtidige oversættelser. Det forventes at der skal udkomme to tegneserier om året – en til Fars dag, og en til jul.

Følg udgivelserne på forlagets hjemmeside www.veterania.dk eller via vores Facebook gruppe ”MOTOmania Danmark”

Info

Bogen udkommer mandag den 2. juni og leveres i hardcover til 175,- ex forsendelse. Den kan bestilles hos din lokale boghandler, eller direkte på forlagets hjemmeside www.veterania.dk (telefon 29908890)

Del med en ven

0 personer snakker om “MOTOmania nu i Danmark

  1. Så er den bestilt. Har dem allerede på Tysk, så nu håber jeg bare at de er oversat "godt"

  2. Så mangler vi bare Joe Bar Team – Den fantastiske franske comic er hylende sjov

Skriv et svar

Giver børn en ny start