Video: Sjov med elektrisk crosser på vandrutsjebane
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motocross i vandland

Josh Hill er et rigtigt legebarn
Steffen F. Olesen
17/07-2019 kl. 03:00

Du kender måske følelsen af at stå foran en næsten vertikal vandrutsjebane og tænke NEJ TAK! Den følelse kender Josh Hill ikke – tværtimod.

Josh og hans kammerater i Monster Energy teamet formåede at skaffe sig adgang til Palm Springs Waterpark, hvor de filmede nedenstående episke video, hvor Josh hygger sig gevaldigt på sit 2-hjulede legetøj.

De store vandrutsjebaner ser ud til at kunne give den mest mandige speedo-fyr et godt sug i maven, når han kaster sig ud i et plask vådt downhill-projekt. Så hvordan må det ikke føles at suse ned af dem på en elektrisk Alta motocross cykel.

Josh kaster sig ud i en af de super stejle rutsjebaner, og formår endda – efter et par forsøg og noget griptape – at lave et loop i en absolut monstrøs tragt-lignende konstruktion.

Video’en bringer for mange internetseere et spørgsmål på banen. Hvorfor kører Josh i video’en ikke på en cykel med forbrændingsmotor? – Det ville da lyde langt federe!

Men det faktum at Josh kørte på en elektrisk Alta Redshift MX, betød at der hverken var støjforurening eller farlige kemikalier, så som benzin og olie, der efterfølgende ville forurene vandet, hvilket er en fordel da parken stadig er aktiv i sommerperioden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start