Morini udfordrer Multistrada afløser - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Morini udfordrer Multistrada afløser

Ny version af Granpasso
CO
25/08-2009 kl. 09:00

Disse spionfotos viser en fornyet version af Moto Morini’s Granpasso, som skal tage kampen op med Ducati’s kommende afløser for Multistrada’en.

Den nye model blev spottet under en banetest i Italien, og ser ud til at være stort set produktionsmoden. Stellet er tilsyneladende identisk med Granpasso’ens, men i stedet for store relativt smalle off-road orienterede hjul og langslaget affjedring, er denne model udstyret med massive high spec. forgaffelben, og støbte 17” hjul med sportsdæk.

Det forbedrede grip betyder at Morini har haft mulighed for at montere stærkere bremser, og firmaet er gået efter toppen af poppen da valget er faldet på Brembo’s firestemplede monoblock calipere og 320 mm skiver.

Modellen er endvidere forsynet med dobbelt udstødning, i modsætning til Granpasso’en som må nøjes med en enkelt af slagsen.

Det forlyder at producenten under denne test på Adria Circuit, fortrinsvis arbejdede med opsætning af affjedringen og med at tæmme forbremsens respons, som indledningsvis i tidligere tests havde vist sig at være en smule for skarp for almindelig gadekørsel.

Motoren er identisk med den vi kender fra Granpasso, og er altså ikke hentet fra den mere kraftfulde Corsaro streetfighter.

Et gæt på at modellen skulle være tænkt som en dedikeret motard, kan affærdiges ved tilstedeværelsen af monteringshuller for en vindskærm, og producenten må have haft Granpasso’s komfort og styling i tankerne under udviklingen af den nye model.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start