Yamaha Moegi - Moegi er total kult fra Yamaha
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Moegi er total kult fra Yamaha

Mere gennemført livsstil bliver svært at finde på to hjul
Tommy Rønn
02/12-2011 kl. 10:45

Yamaha fremviste deres Moegi koncept på Tokyo Motorshow. Denne kultmaskine med det klassiske look, var noget der kunne få verdenspressen til at kigge en ekstra gang. I disse tider hvor japanerne er meget konservative i deres designs er dette et skønt pust.

Moegi er udstyret med en 125cc enstamper. Kræfterne er 15hk, hvilket betyder nok til daglig transport i by og på landeveje. Det er netop disse små lækre der vinder frem rundt på kloden, og en maskine som Moegi udstråler ydermere selvtillid.

Det bliver spændende om dette koncept ender som rigtig motorcykel, og om vi får den til Danmark.

Vi på MagaCin kunne godt se os selv pendle til kontoret på Moegi.

Skønt nyt pust efter vores mening. Hvad mener du?

Del med en ven

0 personer snakker om “Moegi er total kult fra Yamaha

  1. Jeg mener at designet er gennemført i stilen. Jeg er nervøs for de meget smalle hjul, det betyder vel at nedlægning er for risikabelt?

  2. Henrik > Til den fart og kørestil den lægger op til går det nok fint, ellers skal man nok vælge noget med "R" i modelbetegnelsen istedet.

  3. Damn den er fin. Det er sku da café racer der passer sig i en øko/hippie-tid 🙂 Om den er praktisk og kører godt er mindre væsentligt for sådan et design-statement.

    Der er vel ikke noget i konceptet der skulle gøre den stort ringere end en stor cruiser.

  4. Som pendler cykel, ville jeg med glæder køre rundt på den. Synes virkelig den er veludført.

  5. Super flot cykel med motor. Den ser dog umiddelbart ud til at være designet til mennesker under ca. 170 cm. Et ønske kunne derfor være, at den fik variabel sædehøjde eller at den kunne fås med forskellig rammestørrelse, på samme måde som en pedalcykel, når nu den låner så meget derfra i forvejen. Men dejligt nytænkende og smukt udført bycykel. Håber også der kommer en batteridrevet model i samme stil på et tidspunkt.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start