Mød alle menneskerne bag MagaCin.dk MC afdelingen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mød redaktionen bag MagaCin

Hvem skriver, filmer og holder hele mediet kørende?
Webmaster
04/10-2015 kl. 13:30

Peter Bysted: Peter er vores webmaster der lægger pressemeddelelser og lignende online. Det er også Peter der opdaterer tekster med videoklip, da Peter også er en af fotograferne på mediet. En såkaldt FTP´er. (Film og TV Produktions assistent).

Jan Christensen: Jan er “Gå til hånde” person. Men da jan også har flair for foto og film, benyttes han ofte i forbindelse med diverse optagelser. Det er også Jan der vedligeholder vores data i vores vigtige MC database.

Kurt Henriksen: Kurt er vores nyeste mand, men en af de mest erfarne i branchen. Kurt var iværksætteren bag Auto Bild i Danmark. Gennem mange år var Kurt redaktøren bag alt motorstof i Børsen og nu laver Kurt altså stof på MagaCin. Kurt er desuden eneste skribent på de store danske MC medier, der faktisk er uddannet journalist.

Jesper. J. Mikkelsen: Jesper deltager til tider på tests hvor ekstra piloter er nødvendig. Jesper er en super erfaren motorcyklist, og hvor roadracing-licens også er en del af ballasten.

Bryce R. V. Nussbaumer: Bryce er også FTP´er, og vores tidligere webmaster. Bryce bruger næsten alt sin tid på redigering af videoindslag.

Carsten Olesen: Carsten er vores flittige anmelder, der gerne gør sig både foran kameraet, og i tekster. Carsten har kørt motorcykel i over 30 år, og endda været en del af eliten i Dansk motorsport. Mere kvalificeret anmelder findes næppe i DK.

Tommy Rønn: Tommy deltager i både filmede og skrevne tests. Tommy har kørt motorcykel i 30 år og af dem brugt ca. 10 år blandt de hurtigste danskere på racerbanerne. Tommy har tidligere været MC skribent på bl.a. FDM Motor og Jyllandsposten.

Jes M. Simonsen: Jes udvikler ideer, koncepter og fremtidens kurs. Online mediet udvikler sig voldsomt hurtig, og derfor er det vigtig at følge tidens trends, hvis ikke brugerne skal mistes. Jes tester eller anmelder aldrig, men kører gerne med en tur på motorcykel.

Flemming Truelsen: Flemming er manden bag alt motorsportsstof, men også flere test og anmeldelser har Flemming produceret, og der kommer flere i fremtiden. Flemming har kørt motorcykel i 25 år, og var en del af roadracing-eliten i den danske MC 600 challenge serie.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start