Harley-Davidson 2014 Street 500 750 new Eicma
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Micromaskiner fra Harley-Davidson

Harley vil også have fingrene i markedet for små cruisere
CO
05/11-2013 kl. 19:51

Markedet for mindre cruisere end Harley Davidson normalt producerer må være lukrativt, når den amerikanske producent på EICAM messen introducerer to Street modeller på 500 og 750cc.

Paradoksalt at se produkter fra nationen hvor “Big Is Better” nedskaleret  til babystørrelse, og det bliver spændende at se om HD har ramt rigtigt ved at følge trenden med reduceret motorstørrelse, eller om de trofaste Harley tilhængere vil rynke på næsen over nyhederne.

V-Rod'en fik i sin tid ikke en udelt begejstret modtagelse, da puritanske tilhængere ikke faldt i svime over en HD bestykket med maskineri udviklet i samarbejde med Porsche, og for mange tilhængere er motorstørrelsen på en HD af største vigtighed.

Men på flere punkter holder HD fast i de gamle dyder, og vi bemærkede eksempelvis flere detaljer udført i så rigeligt dimensioneret materiale.

Eksempelvis fodhvilerkonsoller bukket i 6-8 mm plade, og en møtrik på den bagerste stikaksel som må være kopieret fra et gigantisk damplokomotiv, så i hvert fald på nogle punkter holder amerikanerne fast i at Big Is Better.

Spændende hvordan de ny små begår sig når de slippes løs på offentlig vej, og om Harley Davidson har ramt rigtigt med de to modeller, så de fremover kommer til at indgå som en naturlig del i HD's brand.

Del med en ven

0 personer snakker om “Micromaskiner fra Harley-Davidson

  1. Man kommer interessant nok til at tænke på Yamaha XV 950 når man ser den HD. Var det intentionen fra Millwaukee?

  2. Ja og hvor mange af de andre producenter vil sende small chopper/bobber/cruicere på markedet i den nærmeste tid. Et døende marked blomstre måske ligefrem op….

Skriv et svar

Giver børn en ny start