Brammo Enertia Plus: Mere politi på EL
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mere politi på el

El-maskinerne vinder indpas i bymiljøerene
Tommy Rønn
02/11-2011 kl. 08:00

Californien er ikke mere alene om at bruge el-maskiner til deres betjente. I Hong Kong skal politiet nu også til at køre lydløse tohjulere.

Det er Brammo der leverer maskinerne. Brammo anses for at være meget professionelle omkring udviklingen af motorcykler med el-motorer. Ydermere er rækkevidden på Brammo blandt de absolut bedste på elkraft.

Maskinerne der skal til Hong Kong, og de allerede leverede, er Brammo Enertia Plus. En maskine med ca. 20hk og som magter små 100 km/t. Rækkevidden på Brammo Enertia Plus er 128 km.

Brammo Enertia Plus vil også være oplagt til bybetjente i vores danske hovedstad.

Del med en ven

0 personer snakker om “Mere politi på el

  1. ja man skulle syntes at den type mc ville være oplagt til patrulje i byer hvor det daglige antal km er forholdsvis lavt og en vildt høj topfart ikke er afgørende. Især hvis den er bygget med lader omborg så den kan lades fra hvilket som helst stik. Plus de er nok en del billiger per km selv hvis man tager skift af "tanken" når den bliver sløv efter tilstrækkelige mange opladninger. Og ville også være et positivt eksempel fra statens side der er efter borgernes forbrug og straffer dette med et hav af afgifter. Men måske disse mere er til for at få penge i statskassen end for miljøets skyld.

Skriv et svar

Giver børn en ny start