MC-X bliver eksklusiv Honda forhandler og MotoStore Center - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MC-X bliver eksklusiv Honda forhandler og MotoStore Center

Med foråret på spring trykker Rene Themsen fra MC-X hånd med Mads Hansen fra Honda Danmark, og samler dermed Honda motorcykler og MotoStore udstyr under samme tag.
Steffen F. Olesen
29/02-2024 kl. 13:20

Med fokus på nye muligheder med Danmarks – i skrivende stund – førende MC mærke annoncerer MC-X i Næstved, at de skifter fra mange års partnerskab med Yamaha til at blive eksklusiv Honda forhandler.
Og i samme ombæring bliver MC X også MotoStore Center. 

Det nye partnerskab med Honda og MotoStore betyder, at MC-X nu kan tilbyde et bredt udvalg af nye Honda motorcykler, lige fra begynder-cykler til modeller fra øverste hylde i producentens sortiment.

Som MotoStore Center vil MC-X fokusere på et endnu større udvalg af udstyr til både fører og motorcykel.
MotoStores unikke koncept betyder, at kunderne naturligvis har mulighed for at opleve hele MotoStores sortiment online og bestille direkte, men også at komme forbi butikken for at få masser af gode råd og professionel vejledning.  

Vi ser meget frem til at få en stærk repræsentation af Honda og MotoStore på syd/vest Sjælland, og vi kender jo MC-X’s høje engagement og fokus på at levere top-service og gode oplevelser til motorcykelentusiaster af alle slags, udtaler Mads Hansen fra Honda Motorcykler Danmark.

Både MC-X og Honda importøren ser frem til igen at kunne opbygge langvarige relationer til ligesindede i denne region.
Udover nye Honda motorcykler og masser af fedt udstyr, vil MC-X selvfølgelig også tilbyde autoriseret service af Honda, og det sædvanlige udvalg af brugte motorcykler.

I de seneste måneder har der været travlt på matriklen i Næstved, hvor en komplet nyrenoveret butik slår dørene op til sæsonstart med et stort åbent hus-arrangement.  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start