MC Travel konkurs igen - Nu definitivt slut
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MC Travel konkurs igen

Kun ca. 3 måneder holdte selskabet i 2. omgang. Nu definitivt slut
Webmaster
12/01-2015 kl. 15:00

Trods den korte levetid for MC-Travel siden sidste konkurs, har mange nye gæster købt og betalt rejser i det nye selskab. Over 100 stk anslåes af Rejsegarantifonden. Rejser der nu ikke afvikles. Derfor er det vigtig at køberne af disse rejser retter henvendelse til Rejsegarantifonden, samt kurator hurtigst mulig.

Pressemeddelelse Rejsegarantifonden:

MC-Travel ApS under konkurs

MC-Travel ApS, Steensvej 7, 5800 Nyborg, CVR-nr. 36087862, er den 9. januar 2015 blevet erklæret konkurs ved skifteretten i Svendborg. Kurator er advokat Lars Bentsen, Innova Advokatfirma, Fiskerivej 2, 8000 Aarhus C.  

MC-Travel ApS blev registreret i Rejsegarantifonden den 17. september 2014 og udbød motorcykelrejser til bl.a. USA. Selskabet havde forud for registreringen i fonden overtaget aktiver, herunder bl.a. navn, kundekartotek, igangværende rejser m.v. fra det tidligere MC-Travel ApS (CVR-nr. 29788456) ved en virksomhedsoverdragelse, i hvilken forbindelse CVR-nr. 29788456 ændrede navn til Selskabet af 15.9.2014 ApS og blev erklæret konkurs den 16. september 2014. Eftersom det nye MC-Travel ApS overtog de igangværende rejser, blev fonden ikke påført tab i forbindelse med det gamle selskabs konkurs.

Fonden krævede i forbindelse med sin gennemgang af det nye MC-Travel ApS’ registreringsmateriale, at selskabet stillede forhøjet garanti til afdækning af fondens fulde risiko, da selskabets kapitalberedskab ikke var tilfredsstillende.

Selskabet har i perioden fra registreringen i september 2014 til konkursen rapporteret, at forudbetalingerne fra ikke afrejste kunder ikke oversteg – og ikke foreløbig forventedes at komme til at overstige – den garanti, selskabet havde stillet på t.kr. 300.

Selskabet oplyste den 7. januar 2015 fonden, at selskabet ikke havde midler til at gennemføre kommende rejser og derfor måtte indgive egen konkursbegæring.

Selskabet oplyste, at der pt. ikke er kunder omfattet af fondens dækning ude at rejse.

Selskabet oplyste i samme forbindelse, at der var modtaget forudbetalinger fra ikke afrejste rejsekunder omfattet af fondens dækning for i alt t.kr. 825, dvs. et markant højere beløb end hidtil indberettet, og et beløb, der – hvis det er korrekt opgjort – bevirker, at fonden vil blive påført et tab på t.kr. 525.

Dette er naturligvis efter fondens opfattelse fuldstændig utilfredsstillende, og fonden vil på denne baggrund anmode boets kurator om at undersøge både årsagerne til konkursen og forholdene vedrørende de foretagne indberetning til fonden – herunder om selskabets ledelse vil kunne drages til ansvar for det tab, fonden måtte blive påført.

Der er efter det oplyste i alt ca. 100 kunder, som havde købt pakkerejser (typisk rejser med både transport og indkvartering) og skulle være rejst i løbet af 2015. Disse kunder får muligvis tilbud om at komme af sted på en tilsvarende rejse, hvis de ønsker det. Kunderne får i løbet af uge 3 brev fra fonden med oplysning af betingelserne for at få det indbetalte beløb refunderet fra fonden eller overført til en anden rejseudbyder. Hvis kunderne ikke har hørt fra fonden i løbet af uge 3 og mener at være omfattet af fondens dækning, bedes kunderne kontakte fonden.

Del med en ven

0 personer snakker om “MC Travel konkurs igen

  1. Frank malanga, det er ikke tilfældet, det er dem som han tog med fra 1 konkurs!

  2. hehe – om muligt endnu mere imponerende hvordan det lod gøre i første omgang

Skriv et svar

Giver børn en ny start